Ahojte, môže spôsbiť žehlenie vlasov ich vypadávanie? Tí, čo si žehlíte vlasy, nespozorovali ste, že vám zredli? Ak si ich prestanem žehliť, myslíte, že mi vypadnuté vlasy dorastú? Ďakujem
To nie je o tom, že vlasy vypadávajú, ale žehličkou ich sem tam vytrhneš, sem tam zlomíš a preto rednú.. Najúčinnejšia metóda je prestať žehliť.. alebo si aspoň kúpiť dostatočne kvalitnú žehličku aby vlasy netrhala no ani to nepomôže na 100%
@skingirl94 ja ked si ich umývam tak mi v poslednej dobe oveľa viac vypadáva, aj vyzerajú redšie .. a aj pri umývaní, keď si po nich prejdem akoby sa mi trhali.. @hoperpohroma radikálne ostrihanie mi pomôže v objeme a nie v zhustnutí ..
ja mám osobnú skúsenosť s tým, že mi žehlením naozaj nadmerne vypadávali. Tak som žehliť prestala a aj vlasy mi padať prestali... no pôvodný objem už nenabrali ...
mne zacali padat aj bez zehlenia, fenovania, cesania .. keby ich este aj pravidelne zehlim tak som uz bez vlasov .. jasne ze to nie je zdrave a vlasom to nepomaha..ak chces rovne, daj si aplikovat karatin na vlasy, je to drahsie,ale aspon si nebudes nicit vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a na zhustenie moze pomoct radikalne ostrihanie.. a nemusi.