zehlite si vlasy??? aku zehlicku pouziivate?? a aky pripravok na vlasy?? aby sa moc neznicili ... teda je mi jasne ze sa znicia, ale nektore pripravky dokazu aspon trocha ochranit vlasy...a pls dajte aj vedet co to secko asi stoji...bo mrte cem rovne vlas
mám Remington žehličku, ktorá nie je síce najlacnejšia ale určite sa oplatí ju kúpiť. mám ju už tretí či štrvtý rok a musím zaklopať ešte funguje keď som si ju kupovala stála asi 1800 Sk. a na vlasy používam najnovšie niečo v spreji od Avonu a to som dostala takže ani potuchy nemám čo to stojí
no, ja mám tiež remingtonu, bola drahá, ale funguje jak má. a je teflónová či aká to, takže ničí vlasy menej. Šampón, kondicionér a tá ružová vec na vyrovnávanie vlasov od loreál, keď mám prachy, tak oranžový sprej z matrixu.
a keď chodím kaderníčke, ktorá mi odstrihne končeky, nemávam vlasy ani zničené.
Tak tak najlepsie teflonova zehlicka kera najmenej poskodzuje vlasy...Sampon normal alebo na rovne vlasy..Urcite kondicioner a ak tak nieco specialne na rovne vlasy napr.nivea abo loreal ..su dobre ..to je asi vse mne to pomaha..treba vyskusat
Žehlím, mám etu s tými keramickými doštiťkami takže až tak vlasy neničí... a používam sprej got2be, potom taký olejček Light Tears od kaderníčky a krém nivea straight and easy či ako sa to volá... a keď chodím pravidelne ku kaderníčke na podstrihávanie končekov nemám ich také zničené
mám dobrú žehličku...tuším sklenené ale nejaké také tie žehliace plochy. k tomu sprej od kaderníčky na ochranu vlasov a ešte od l"oreal myslím taký prípravok na ochranu vlasov...a šampóny a to všetko mám proti štiepeniu končekov a na suché vlasy
ja mam uplne najlacnejsiu zehlicku aka bola za 299 sk ECG, mam ju viac ako rok a vyraznejsie horsie vlasy ako zvycajne nemam ani moja segranka s ktorou sme si ju kupili. Ja pouzivam sampon a kondicioner nivea na rovne vlasy zevraj aj bez zehlenia(co samozrejme nefunguje) ale druhy raz by som si tieto pripravky nekupila. A potom pred zehlenim si davam od loreal pripravok na zehlenie vlasov, prvy co som nasla v drogeri a je v pohode , asi, lebo ta segranka nepouziva ani to a ma dobre vlasy, no ona ich ma asi nejake neznicitelne.
Chcem si kupit zehlicku od ORAVY. Stoji 10 €, nie som ochotna dat za zehlicku viac ako 500 korun... Pouzivam sampon od nivey na vyrovnanie vlasov (niekedy trochu pomaha, ale vacsinou nie) a este sampon na znicene vlasy.
Kadernicka mi povedala, ze si mam kupit nejaky olej na vlasy, ked si ich chcem zehlit... Ale nikde som to nevidela Netusim o com hovorila...
určite nehovorí z vlastnej skúsenosti, najlepší je syntetický motorový olej značky Madit...myslím, že je to aj slovenský výrobok, takže budeš bojovníčka proti kríze...
ja mam zehlicku philips ale chystam sa kupit remington S2013 ... nemate ju nahodou niekto? zee ake s nou mate skusenosti ... aa inak pouzivam to ruzove mlieko loreal
neviem aká znaka žehličky a je len keramická ale pri každom žehlení si dávam na vlasz taký prírpravok od Loreal a vlasz mi to ani neničí...ale yase často ju nepoužívam.
zehlim vaznelen obcas..lebo moje vlasy su vynimocne sproste a staci ked si raz vyžehlima hend sa mi začnu lamať....apouživala som aj všelijake pripravky....a nepomohlo.....takže teraz radšej už moc nežehlim...
od prírody som mala rovné vlasy ale keď som ich raz tak viac ošmykala tak sa začali vlniť a teras mám žehličku sollar s ionizátorom, že ti vlasy neelektrizujú, nastavuješ teploty do 200 stupňov...stála 50€ a som spokojná ani nesmrdí jak ostatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a keď chodím kaderníčke, ktorá mi odstrihne končeky, nemávam vlasy ani zničené.
Ale ty mas naaadherne vlasy, hned by som s tebou menila, vazne
Kadernicka mi povedala, ze si mam kupit nejaky olej na vlasy, ked si ich chcem zehlit... Ale nikde som to nevidela Netusim o com hovorila...
určite nehovorí z vlastnej skúsenosti, najlepší je syntetický motorový olej značky Madit...myslím, že je to aj slovenský výrobok, takže budeš bojovníčka proti kríze...
Prípravky nepoužívam..a žehličkuu mám..neviem..univerzálnu..s nadstavcami, kulma sa tam dá dať a tak...neviem značku...a nechce sa mi do kúpeľne...
@6 neviem, lebo nesom zo slovenska ale z ceska