Len také krčivé ako šaty, košele a látkové vreckovy. Kedysi som mužovi aj tričká, no ono sa to aj tak poskladaním pokrčí, tak už kašlem na to - ožehlí si sám, keď potrebuje. A detské veci teraz periem po každom praní všetky vrátane ponožiek a grcacích plienok.
Nežehlím, lebo k tomu nemám vzťah. Myslím si, že to je ženská robota, u nás to robí mama, sestra a mňa to jednak ani nebaví. Neviem čo by ma na tom malo začať baviť, keď ja rád technické veci.
ja som cely zivot nezehlila a nechapala som preco ludia zehlia a zrazu niekedy minuly rok mi prislo uplne nechutne mat nevyzehlene veci a odvtedy vsetko zehlim a je to game changer uplne inak clovek vyzera, aj fancy zehlicku som si nedavno kupila a hrozne sa z nej tesim
Keď sa dá kvalitná aviváž a prací prostriedok + nižšia teplota a hlavne nižšie otáčky pri odstreďovaní, poriadne sa to po praví vytrepe a vysuší prirodzene na vzduchu, tak je to celkom rovné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
daruj mamke k sviatku zážitkový výlet do 21. storočia.
Ale vlastne, žehlila som len rúška počas korony