Nie, surová zelenina je najzdravšia a aj najlahsie stravitelná , varená uz neni taká dobrá. Len proste vola ludi nedokaže prijať tolko dobrého do tela keď si da surové niečo(tak mu často zostane aj zle), lebo uz telo je zvyknute len na to horšie
lebo neviem, na obedy mavam cerstvu surovu zeleninu a na veceru si nie som ista, ci je dobre zjest napriklad taky kalerab a paradajkou a mrkvou alebo si mam kalerab a mrkvu uvarit
Kalerab ma dost vitaminu C tak ten ked by som varil iba kratko, alebo v pare. Paradajky surove iba pre chut, pretoze z nich nevyuzijes lykopen, cize paradajky varene. Mrkva tak isto varena pretoze zo surovej nevyuzijes vitamin A.
@ficka Rozmixuj si zeleninu to je lahsie stravitelné..., (najlahsie stravitelné je len surová odštavená zelenina) alebo potom poriadne musíš zuvať. A ano je lahšie stravitelna surová..... čo pisu v @1 , @3 a @7@9 ignoruj
Sem tam si pravim čisto raw týžden, tj len surovu stravu cely tyžden a nič mi nikdy neni a aj zdravotny stav sa mi zlepsuje... Aj keď uz poriadne ani nemá čo
(sa aj niekedy stane ze ked ma clovek zlom stave telo a začne jest surovu stravu dlhsie tak mu bude zle a iné zdravotne ťažkosti, ale to robi preto lebo lebo sa lieči, a zbavuje sa skodlivin, uplne normalna reakcia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sem tam si pravim čisto raw týžden, tj len surovu stravu cely tyžden a nič mi nikdy neni a aj zdravotny stav sa mi zlepsuje... Aj keď uz poriadne ani nemá čo
(sa aj niekedy stane ze ked ma clovek zlom stave telo a začne jest surovu stravu dlhsie tak mu bude zle a iné zdravotne ťažkosti, ale to robi preto lebo lebo sa lieči, a zbavuje sa skodlivin, uplne normalna reakcia)