mám všetky čísla. dostal cez Rostasa, ktorý je Pán človek. fajn pre tých, ktorí majú otvorené oči. ostatným je na nič. nepáčia možno depresívne obálky, aj keď 70 percent čísla je robených pozitívne. a 5100 predplatiteľov hovorí za všetko.
mám predplatené @3 je to hlavne pre tých, čo majú otvorené oči a zvyšok pre tých, ktorí nie sú proti ich otvoreniu. nepáči sa mi Mandragora, páčia sa mi Otraviny téma mesiaca je väčšinou zaujímavá
Problem nie je ani v Rostasovi - ten chce predsa len zarobit, dokonca ani v obsahu - nech si len pisu co len chcu. Problem je v arogantnosti a sebestrednosti mnohych nadsencov toho platku, ktori si myslia, ze jeho citanim sa stavaju experti na vsetko od ekonomie, cez geopolitku az po zostavu druheho utoku slovenskej repre na MS. A vsetci ostatni, co nekriticky neoslavuju kazdy jeden Rostasov vyplod, sme ovce, idioti, ignoranti, whatever...
takže takto, neviem, čo si mám niekedy o tom myslieť.... info si musíš overiť z viacerých zdrojov, ale keby som sa mala riadiť podľa toho, čo tam píšu, čo nejesť, kde nebyť, čo robiť, pravdepodobne by som sa musela odsťahovať do pralesa a žiť tam život opice.... sú to zaujímavé články, ale niekedy pritiahnuté za vlasy, samozrejme niečo je aj pravda, ale niečo sú aj polopravdy a špekulácie... a mali by to nejako separovať, čo je overené z viacerých zdrojov a je to potvrdené a čo sú konšpiračné teórie... ale väčšina tém je zaujímavých a prečítam si
Som o tom počúval v rádiu viva. A pripadá mi to ako tá kampaň proti očkovaniu , najprv všetci za a nakoniec aká blbosť to bola... A také argumenty typu veď v živote som nevidel nikoho sa šmyknúť na banánovej šupke a pritom každý o tom vie tak sa nik nesmykne och ako chápete nie...
Mám všetky čísla...
Páčia sa mi hlavne (P)otraviny a Samuelova prírodná lekáreň (neviem či je to presný názov) ... inak niektoré články vôbec nečítam, ale to možno 1-2 v jednom čísle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
cez kolegu
mne lezie na nervy lebo mama jej verí, každému slovu
Ale páčia sa mi otraviny.
@3 je to hlavne pre tých, čo majú otvorené oči a zvyšok pre tých, ktorí nie sú proti ich otvoreniu. nepáči sa mi Mandragora, páčia sa mi Otraviny téma mesiaca je väčšinou zaujímavá
Páčia sa mi hlavne (P)otraviny a Samuelova prírodná lekáreň (neviem či je to presný názov) ... inak niektoré články vôbec nečítam, ale to možno 1-2 v jednom čísle...