o tej ženskej som si ten článok nedávno čítala...tých kokotov čo to robia by som dala strčiť nahých do mraveniska a predtým potrieť ešte niečim sladkým
@harlequin myslíš že tie malé dievčatá sa môžu nejako brániť a povedať rodine "mami nie ja to nechcem" je to niečo úplne iné ako chodenie do kostola pre nich JE to povinnosť lebo sa nemajú ako ubrániť
@natali842 no a male dieta sa moze nejako branit pred tym aby chodilo do kostola ked mu je od detstva vtlkane to hlavy krestanstvo ? ved to je iba naucene...
ženská obriezka je zmrzačenie ktoré je pre ženu "prevenciou" proti orgazmu pokiaľ sa dobre pamätám, resp. proti tomu aby mala zo sexu nejaké potešenie, a je to pi*ovina ktorou sa v niektorých krajinách dáva najavo, že žena je majetok (takže si nemá čo užívať, má byť len pre potešenie chlapovi), a vôbec, všetko čo za tým stojí - prečo, ako a na čo sa to robí, a čo to spôsobuje a symbolizuje - sú veci kvôli ktorým sa hanbím že som chlap.
čo sa týka mužskej - čo s ňou?
pokiaľ viem, židia ju absolvujú aby si nemohli honiť, a u niektorých ľudí je tento zákrok potrebný, a u ostatných je to ich vlastné rozhodnutie či áno alebo nie. nechápem načo ju sem ťaháš, a načo ju porovnávaš s tou ženskou, keď sú to dve neporovnateľné veci.
@midnight no ved práve preto aby si všetci uvedomili že su to neporovnatelné veci a aby si náhodou niekto nemyslel že obidvoje su niečo normálne čo môže človeku pomôcť,.,. ja si nemyslím že sa to dá porovnať len chcem aby si to aj tí čo o tom možno až tak vela nevedia uvedomili tak hned prosím za to nevyskakuj ja som nikomu nexela týmto nič zlé povedať
tak to by som nepriala ani svojej najväčšej nepriateľke....ako hovorím o tej ženskej lebo o tej som čítala............ veď je to strašné .........svet by s tím niečo mal rýchlo robiť!
@natali842 ako sa moze fanatizovanie dieta branit pred kostolom do ktoreho musi chodit od utleho veku a kedy je ovplyvnovane uz od jeho vyvoja ... ? mi chces povedat ze ked 2rocne decko nebude chciet ist do kostola tak povie, mami ja sa nestotoznujem s ideologiou a nebudem tam chodit... ? DD no nebud smiesna.
Ano je to ine... ale podstata je stale ta ista !!!
podla mna to vymysleli muzi, aby si len oni mohli uzivat, a aby sme im my zeny boli podriadene, ako nejaky tovar, co sa, nanestastie este stale da vidiet u niektorych muzov.
@harlequin tak presne hentak to asi nepovie ale nehovor mi že nemôže v staršom veku povedať mama daj mi pokoj ja tam chodiť nebudem to ho už nemôže akokolvek rodič donútiť a to mi nevyhovoríš poznám viacerých takých čo prestali chodiť do kostola aj ked boli k tomu vedení,.,. ale to malé dievčatko na ktorom spravia hento zverstvo už nepovie ja to chcem vrátiť späť lebo sa to nedá!!! tak to pochop že sú to dve rozdielne veci to dieťa aj ked je k tomu vedené nesúhlasí s tým aby mu hentaké niečo robili ale malé dieťa ktoré vodia do kostola tam možno najskôr aj chce chodiť len ho to v staršom veku už možno nebaví alebo čo
@ivanka máš úplnú pravdu by som tam hodila nejakú bombu alebo čo ved hento je choré a najhoršie na tom je že s tým budú pokračovať ešte nemôžeme vedieť ako dlho a to sme v 21. storočí a pozrime sa čo sa okolo nás deje a to že to nevidíme neznamená že to nieje,.,. lenže mi to príde že niektorí nám chcú zakrývať oči aby sme videli len to pozitívne alebo ja neviem jednoducho
@natali842 ja si myslím že pokial tí netvori z džungle a podobní čo to praktizujú budú žiť tak v tom týraní budú pokračovať aj ďalšie generácie po nich...je len jediné riešenie aby sa to už nedialo-vyhubiť tie obludy-len bohužial je to asi nereálne
@Ivanka ved presne to hovorím je to smutné že si to tie nevinné dievčatá musia vytrpieť každá baba čo to nemusí podstúpiť by si mala uvedomiť že vždy sa nájde niekto taký kto trpí a možno aj viac ako my dajme tomu ked je nam zle pri kramoch,.,.
@natali842 no donutit ho moze viacerymi sposobmi... ale ked mu to nasilu vtlkaju do hlavy tak sa asi tazko bude v neskorsom veku vzpierat... hotlerjungen ti nieco vravi... ideologia... len ina... ale podstata rovnaka...
@harlequin ty si to aj tak nenecháš vysvetliť tým dievčatám to nevtlkajú do hlavy tie dievčatá majú možno 5 rokov a to ťažko decku nanútiš nejakú ideológiu,.,. to je môj názor tak neviem či sme sa my dvaja nepochopili alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a k ženskej mám iba jedno slovo, je to CHORÉ...
@natali842 no a male dieta sa moze nejako branit pred tym aby chodilo do kostola ked mu je od detstva vtlkane to hlavy krestanstvo ? ved to je iba naucene...
čo sa týka mužskej - čo s ňou?
pokiaľ viem, židia ju absolvujú aby si nemohli honiť, a u niektorých ľudí je tento zákrok potrebný, a u ostatných je to ich vlastné rozhodnutie či áno alebo nie. nechápem načo ju sem ťaháš, a načo ju porovnávaš s tou ženskou, keď sú to dve neporovnateľné veci.
Ano je to ine... ale podstata je stale ta ista !!!
je to zle a nespravne...