Existujú rozdielne predstavy mužov a žien ako nežného pohlavia? Alebo je to len o povahe človeka. Ako to máte radšej? Zhodujú sa vaše "chúťky" s predstavami partnera?
Ja neviem na čo sa ma pýtaš, veľmi tak zvláštne je to sformulované. Každopádne mám rada sa mojkať a byť v bezpečí. A ak to partner nemá rád tak je to mrzuté.
je to veľmi individuálne. bez ohľadu na vek, pohlavie či orientáciu, niektorí ľudia radi experimentujú, niektorí majú radi drsné praktiky, inú sú možno viac konzervatívni a majú to radi nežne. o mužských predstavách sa v tomto smere akoby hovorilo viacej, ale to neznamená, že ženy tiež nemajú svoje predstavy či "kinky"
Každý to má inak. Je rozdiel mať predstavy, o ktorých človek vie že ich radšej neuskutoční a iné je mať predstavy a skúšať nové veci. Každopádne je fajn, ak sa partneri na týchto veciach zhodnú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
existujú "nežní" muži a naopak ženy, ktoré to majú rady "natvrdo a bez lásky"