Ahojte, zaujalo ma ženské MMA. Rozmýšľala som ale ci nie je lepšie zo začiatku skúsiť thaibox keďže s bojovým umením ešte nemám žiadne skúsenosti. Ze by som sa naucila boxovat, kopať ten základ a zistila ci ma to bude baviť. Alebo? Poraďte
V prvom rade by si sa mala obliect do MMA uboru a dat fotku na birdz a dalej sa uvidi :S ale inak neviem no mohol by ti mozno poradit @wewo on tusim nieco take robi
@dee99 haha... Mne stačí ze beriem chlapov tak ako ich beriem doteraz s chlapmi prichádzajú do môjho života vždy len starosti takže sa sústredím teraz sama na seba a neviem co su lesby show
Nazačiatok by som ti odporučil začať cvičit posilňovať aspoň cca 5mesiacov nech máš nejakú silu zahrnúť dotoho aj švihadlo na rozpohybovanie nôh začať trošku možno aj behať bicyklovať alebo korčuľovať alebo pridať ku cvikom nejaké angličáky lebo na tréningu ich budeš robiť neúrekom spolu s klikami...a potom skorej by som ti odporučil skôr začať s kickboxom alebo boxom neoplatí sa hneď ísť na mma ver mi najprv sa treba naučiť nejaké základy napríklad obyčajnú prácu s nohami...mma je na začiatočníka príliš prekombinované podľa mňa pokiaľ nemáš vmerku základy
@nuumik cvicim trochu doma ale tam kde by som chodila na tie tréningy robia aj kondičné tréningy. Tak by som určite chcela aj to. Takže mi vlastne radis začať s tým thajským?
@mccafe Ale ak chceš robiť mma choď na mma. tam ťa naučia basic kopy, udieranie a zápasenie (páky). Ostatné sa môžeš naučiť doplnkovo ako kopy s wushu alebo taekwonda nech to má šmrnc keď budeš niekomu dávať nafrak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kazdopadne, urcite chod do toho
Muai thai je fasa ale to je tiez kondicne dost narocne, zas ale mala by si vyhodu lebo by si sa naucila aspon zaklady udierania