Je to sexy, a niektoré baby v nich dokonca posobia aj inteligentnejšie. A v poslednej dobe sú okuliare dosť štýlovým doplnkom, takže nevidím v ich nosení žiadny problém...
tak ja uz asi 4 roky nosim brejle alebo sosovky momentalne je na trhu toho dost a ja mam 2 cierne ramy taky hrubsie jeden ussi a druhy mam ten tvar wayfarerov a mam aj modre farebne sosovky aj normalne...
Len minule som sa stretla s takou nemilou reakciou ked som mala brejle... tak ze co si o tom myslite
Nosím okuliare a niektorí hovoria, že s nimi vyzerám inteligentnejšie. Keď idem von s kamošmi alebo niečo také, nedám si ich aj keby som mala, nemám nejaké vysoké dioptrie, nosím ich iba na čítanie na diaľku v škole a keď ich nemám tak ma bolí hlava, takže aj keby nechcem, tak ich mať musím a je mi jedno, čo si kto myslí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže som zvedavá, ako pristanú tebe, Ems.
väčšinou sa v nich cítim skôr ako šprt než sexy
a čo by som dala za to, keby som mohla nosiť kontaktné šošovky
Ja nosím a väčšina ľudí mi hovorí, že sa mi strašne hodia. A ževraj je to sexy, počúvam od chalanov.
Len minule som sa stretla s takou nemilou reakciou ked som mala brejle... tak ze co si o tom myslite