Rano voda studena na umytie a kokos olej. Vecer obyc mydlo a kokos olej. Raz za tyzden pocas spa ked som naparena a vyjdem z vane si dam masku, taku balea. Vyskusala som uz mrte veci a osvedcilo sa mi, ze cim menej tym lepsie.
Rano: voda, micelarka prip gel na vycistenie, krem v sucasnosti Mixa ale objednavam uz The Ordinary
Vecer: umyvaci gel, micelarka, krem, vichy serum
Raz za tyzden sa snazim masku a raz za dva peeling.
Ja obdivujem vsetky baby co maju nejake rutiny a ppuzivaju 3632 vyrobkov lebo na toto ma nikdy nebolo v podstate pouzivam iba peeling tak kazde 3 dni a denne dermacol gel na odmalovanie + potom sa este doodmalujem mliekom a to je vsetko.. dni ked nie som namalovana tak pouzivam alma k gel a inak si vela ficim na maskach
Ráno vstanem a hned si dám Kráľovské raňajky a "odlíčim" ich pleťovou vodou od havlikovej, tuším kúzelná studnička
potom kyselinu hyauronovu od the ordinary a na to dám krém zvyčajne od clinique.
Večer odlíčim zas tou istou pleťovou vodou, dam kyselinu a squalane od the ordinary na to krém a idem spať.
Ráno si tvár umyjem čistiacim gélom, potom väčšinou niacinamid so zinkom od TO a nakoniec hydratačný krém s SPF.
Večer mi zase stačí len čistiaci gél, keďže sa nepoužívam mejkap. A potom tak každý druhý deň si dávam retinol a na to hydratačný krém, alebo si dám len šípkový/rakytníkový olej podľa nálady. Na exfoliáciu používam párkrát do týždňa mandľovú kyselinu od TO.
Hlavne ten niacinamid so zinkom je skvelá vec, pri jej používaní som videla zlepšenie po pár týždňoch.
ráno mydlo s kozím mliekom, krém resp. sérum či čo to je (Eucerin mometálne), odličujem najprv gélom a potom micelárkou, večer očný krém s kyselinou hyalurónovou, lebo už som koza stará a krém (striedam ten Eucerin, Niveu soft a Laveru mätovú), tak raz za týždeň nejakú masku buď ílovú, bahennú alebo s čiernym uhlím a Himalaya peeling taký jemný plus občas tie čistiace pásiky na póry na nose. A najnovšie som si zaobstarala taký ten masážny roller na tvár z kameňa, tak to večer používam.
Ja nemám nejakú pravidelnú rutinu ale každý deň si samozrejme tvár opláchnem čistou vodou, krémujem Mixa krémom vždy keď treba, mám aj nejaké čistiace gély Mixa a Bull Dog - to je síce pánska kozmetika mám aj krém, nie je to pôvodne moje ale je to fakt dobrá kozmetika takže používam aj to nakoľko to treba aj vymíňať a tiež používam tak podla potreby. Potom mám Nivea píling a občas si nejakú masku kúpim, naposledy som si kupovala od Ziaja.
rano: cistiaci gel/micelarny gel/voda (podla toho, ci sa budem malovat alebo nie) + kvetinove serum
vecer: odlicovac oci + odlicovacie mlieko (ak sa nemalujem micelarna voda/gel) + vitamin C a po vitamine C si davam bud ukludnujuci slimaci gel alebo kombo krem na ocne vrasky+hydratacny krem+krem na vrasky
raz do tyzdna si robim peeling a cca raz za 2-4 tyzdne si davam pletovu masku
Momentalne-rano si utriem tvat tonerom, krem cerave alebo probioticky
Vecer ak mam na tvary bb, cc, dd, ee, ff a podobne srandy tak si to najprv odlicim kremovym odlicovacom s kys, hyaluronovou, na cistenie pouzivam bud gel od cerave alebo penu od Balea, potom toner bud s kyselinami, alebo na zmiesanu alebo na citlivu plet a potom bud nocny krem s kyselinami a cerave alebo kyselinu hyaluronovu a cerave.
To kombinujem podla potreby. A samozrejme nedavam naraz kyseliny.
A pod oci pouzivam krem s ureou.
A este pouzivam dermaroller. A teraz som prikupila aj chemicky peeling. No... Ten neviem ako casto budem pouzivat. Zatial som ho pouzila raz, ale uz aj tak pouzivam dost kyselin, ktore funguju ako exfoliant, tak dalsi vlastne az tak ani nepotrebujem. :S Zas som bola hamtava...
Rano si dam rannu masku Dermacol, potom pletovu vodu ryor, skin food od weledy, ocny krem urea
Namalujem sa- zvycajne trosku bb krem, spirala, obcas linka
Vecer- micelarka, odlicovaci gel alebo pena, ryor pletova voda, vitamin c serum a ryor krem, ocny krem urea a spat
Obcas potom masky, teraz ulietam na tych platennych, snazim sa aspon raz do tyzdma a obcas aj peeling- mam aj enzymaticky od ryor aj taky -normal- od nejakej ceskej znacky..ten dam ked si spomeniem.
A este mam aj ultrazvukovu spachtlu na cistenie pleti, to dam tiez ked ma napadne, tak raz do tyzdna.
ja uz som to tu viackrat rozpisovala ale momentalne som dost bojovala s akne a zatial uspesne touto rutinou
rano:
-oplachnem plet cistou vodou
-umyjem neutrogena hydroboost gelom
-nanesiem pyunkang yul esenciu
-slimacie cosrx serum
-buffet + med od TO (ale nie vzdy)
-krem neutrogena hydroboost
-spf 50 od biore
vecer, to je podla mna klucove pokial ide o akne
-oci odlicim dvojfazovym odlicovacom garnier momentalne
-cerave kremovy odlicovac na zbytok
- neutrogena gel zase
-plet prestriekam upokojojucim aloe vera sprejom (obsahuje aj salicylku tusim neviem presne) - ten supnem niekedy aj uplne navrch ked sa mi chce, alebo tesne pred spanim
-pyunkang yul
no a potom to striedam, momentalne hned na esenciu nanesiem nocny krem(ak nie, este dam niacinamid so zinkom), chvilu pockam a potom natieram na plet acnatac, skinoren alebo akneroxid.
teraz som dva dni na acnatacu a super zatial
asi raz do tyzdna dam pod krem vitamin C serum
a v nedelu sa snazim ALA kyselinu
plus cca 1x za tyzden exfoliovat bud glykolovou alebo tym znamym cervenym peelingom od TO.
momentalne mi toto najviac zabera a aj skuskove a fakt stresujuce obdobie som prezila bez ujmy na pleti.
mam ale v plane ist za koznou a podebatovat s nou aj o nejakych inych kremikoch, kedze konecne zacinam chapat ze ta kozmetika fakt funguje len treba vediet AKO
odporucam kanaly na YT aestheholic a dr Gray, ore tie ktore to zaujima.
@bebekex ťažko povedať, ale je to príjemné (hlavne keď je pred použitím v chladničke)... čítala som síce, že podobný efekt by mala aj schladená lyžica Ale verím, že tým,že sa to točí sa pleť prekrví viac. Samozrejme nečakám zázraky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ráno: biela nivea
Večer: čistiaci gel Janssen, Tonikum Janssen, biela nivea
raz za dva týždne exfoliačný krém Janssen
vecer: odlicim, umyjem cistiacim gelom, obcas maska nejaka, nakremujem takym hutnejsim kremom a oci ocnym kremom
Vecer: umyvaci gel, micelarka, krem, vichy serum
Raz za tyzden sa snazim masku a raz za dva peeling.
potom kyselinu hyauronovu od the ordinary a na to dám krém zvyčajne od clinique.
Večer odlíčim zas tou istou pleťovou vodou, dam kyselinu a squalane od the ordinary na to krém a idem spať.
Občas keď si spomeniem tak ešte pridam peeling
Večer mi zase stačí len čistiaci gél, keďže sa nepoužívam mejkap. A potom tak každý druhý deň si dávam retinol a na to hydratačný krém, alebo si dám len šípkový/rakytníkový olej podľa nálady. Na exfoliáciu používam párkrát do týždňa mandľovú kyselinu od TO.
Hlavne ten niacinamid so zinkom je skvelá vec, pri jej používaní som videla zlepšenie po pár týždňoch.
Rano si davam nejaky kofeinovy ocny krem
Ked som nechutne mastna dam si na ksicht zeleny il a nejaku zmes tea tree, sipkoveho a este nejakeho oleja
Ked som nechutne sucha tak mam nejaky kosatcovy krem ktory je ale asi uz pokazeny
No a nakolko som si uvedomila ze uz niesom nastrocna a o chvilu mi zacne vsetko ovisat a zomriem tak som si nedavno spravila objednavku z The Ordinary
vecer: odlicovac oci + odlicovacie mlieko (ak sa nemalujem micelarna voda/gel) + vitamin C a po vitamine C si davam bud ukludnujuci slimaci gel alebo kombo krem na ocne vrasky+hydratacny krem+krem na vrasky
raz do tyzdna si robim peeling a cca raz za 2-4 tyzdne si davam pletovu masku
a ked sa malujem, tak vzdy len BB krem so SPF
Vecer ak mam na tvary bb, cc, dd, ee, ff a podobne srandy tak si to najprv odlicim kremovym odlicovacom s kys, hyaluronovou, na cistenie pouzivam bud gel od cerave alebo penu od Balea, potom toner bud s kyselinami, alebo na zmiesanu alebo na citlivu plet a potom bud nocny krem s kyselinami a cerave alebo kyselinu hyaluronovu a cerave.
To kombinujem podla potreby. A samozrejme nedavam naraz kyseliny.
A pod oci pouzivam krem s ureou.
A este pouzivam dermaroller. A teraz som prikupila aj chemicky peeling. No... Ten neviem ako casto budem pouzivat. Zatial som ho pouzila raz, ale uz aj tak pouzivam dost kyselin, ktore funguju ako exfoliant, tak dalsi vlastne az tak ani nepotrebujem. :S Zas som bola hamtava...
Namalujem sa- zvycajne trosku bb krem, spirala, obcas linka
Vecer- micelarka, odlicovaci gel alebo pena, ryor pletova voda, vitamin c serum a ryor krem, ocny krem urea a spat
Obcas potom masky, teraz ulietam na tych platennych, snazim sa aspon raz do tyzdma a obcas aj peeling- mam aj enzymaticky od ryor aj taky -normal- od nejakej ceskej znacky..ten dam ked si spomeniem.
A este mam aj ultrazvukovu spachtlu na cistenie pleti, to dam tiez ked ma napadne, tak raz do tyzdna.
rano:
-oplachnem plet cistou vodou
-umyjem neutrogena hydroboost gelom
-nanesiem pyunkang yul esenciu
-slimacie cosrx serum
-buffet + med od TO (ale nie vzdy)
-krem neutrogena hydroboost
-spf 50 od biore
vecer, to je podla mna klucove pokial ide o akne
-oci odlicim dvojfazovym odlicovacom garnier momentalne
-cerave kremovy odlicovac na zbytok
- neutrogena gel zase
-plet prestriekam upokojojucim aloe vera sprejom (obsahuje aj salicylku tusim neviem presne) - ten supnem niekedy aj uplne navrch ked sa mi chce, alebo tesne pred spanim
-pyunkang yul
no a potom to striedam, momentalne hned na esenciu nanesiem nocny krem(ak nie, este dam niacinamid so zinkom), chvilu pockam a potom natieram na plet acnatac, skinoren alebo akneroxid.
teraz som dva dni na acnatacu a super zatial
asi raz do tyzdna dam pod krem vitamin C serum
a v nedelu sa snazim ALA kyselinu
plus cca 1x za tyzden exfoliovat bud glykolovou alebo tym znamym cervenym peelingom od TO.
momentalne mi toto najviac zabera a aj skuskove a fakt stresujuce obdobie som prezila bez ujmy na pleti.
mam ale v plane ist za koznou a podebatovat s nou aj o nejakych inych kremikoch, kedze konecne zacinam chapat ze ta kozmetika fakt funguje len treba vediet AKO
odporucam kanaly na YT aestheholic a dr Gray, ore tie ktore to zaujima.
raz za čas si ju natriem krémom, keď je suchá