Mne sa dokáže páčiť hocikto. Vysoký, chudý, menší, hrubší. Šušlavý, s krivým nosom, starý, mladý... Najnovšie žeriem svojho učiteľa s Tourettom.
Som tak trochu psychic- s výzorom vnímam hneď aj povahu človeka, jeho duchovné črty a pod. Je to sranda.
Ja som sa dnes zalubila dnes do tohto, hned som ho zacala odoberat a dala si toto na mobil pozadie.. ved tie oci ???... to je nebo
nech je romantik, nech nie je na deticky Fujky, nech sa o seba stara fyzicky a vkusne oblieka, a nech dáko vyzerá, a nech je uletený a nerobí mu problém si so mou pozerát trápne filmy ktore maju 30% na csfd, a ma rád zvierata a kadeco, dobre sa bozkááva, ochranuje ma ... a milion veci by sa naslo, ved viete... nech nie je kreté ako 90% dnes
Na vyške až tak nezaleži ale dôležite je aby nebol tlstý alebo moc svalnaty, to sa mi fakt nepáči, radšej nech je tenší. A nech má ofinku, vlnatu či rovnu či strapatu či ulizanu či zrzavu blonďatu hnedu to he fuk proste chcem chlapa s dlhou ofinou. A ešte chcem aby sa volal Artur.
dobrodružný, vášnivý oddaný, gentleman ...toto v mužoch hladám
a výzorovo...to je ťažko mne sa páčia rôzne typy...musí mať príjemný hrejivý pohlad, viete čo tým myslím? ked sa na vás pozrie a cítite sa bezpečne....asi nie , neva.
@nats raz som bola na jazykovom pobyte v Cambridgei, mali sme tam takého jedného mladého učiteľa. Mr. Wood sa volal psychopat, ale fajný bol, taký Angličan, košielka, svetrík, štíhli, kučeravé vlasy- niečo na spôsom Chrisa Martina
Viac inteligentní ako ja, aby mi ukázal niečo nové, aby ma niekam ďalej posúval. A aby mal nejakú divnú charakterovú črtu, proste mam rada divnych chlapcov.
Vyzorovo to nemám nejak vyhranene, ale keď je vyšší odo mňa (čo je občas kúsok problém), má veľké ruky, a keď je zarastený (teda okrem ramien a chrbta). A strnisko, brada a tak
Páči sa mi ked má chlap nejaký záujem, ktorý ho fascinuje a dokáže to podať tak, že to vyvolá vo mne určitý spôsob motivácie.
Proste zanietenie pre vec.
chudy, nizky, nie dlhe vlasy a proste pekny no to sa neda opisat, a pekne vkusne sa obliekajuci; mudry (vela mudry ale musi byt), rozvazny, tichy, racionalny proste uplny opak mna nech sa pekne doplname a taha ma k zemi a ukludni ma ked mi moc jebe a zaroven straaasne smiesny a vtipny a napadity, tolerantny, celkovo rozumny, citovo zalozeny hlavne ziadny mumak co neni ani schopny povedat mi ze ma lubi, a v neposlednom rade vonavy a vzdelany a primerane bohaty, nech viem ze budeme ok a nie mat tri eura dva tyzdne pred vyplatou
ok proste okrem tej vysky uplne presne do bodky moj frajer, a to nemoze byt nahoda lebo ja mam tieto vlastnosti popisane v zapisnickoch a dennickoch roky uz a presne taky isty clovek ma miluje, asi skocim z okna od stastia alebo neviem
môj vysnený muž je bledý typ s modrými očami, chudý, vyšší než ja. hlavne nenamyslený. múdry. vypočuje si môj názor aj keď s ním nesúhlasí. počúva dobrú hudbu a oblieka sa do farebných svetrov a košiel a má jemné strnisko. nechá ma variť s ním v jeho kuchyni a popritom si bude so mnou spievať a tancovať. a tak. idem zasa snívať tie detské sny, dobrú noc
To co sa mi paci na muzoch je zmes vlastnosti...z toho najviac ambiciozni a ctiziadostivi, z dobrym vkusom pre modu a hudbu.
Nepacia sa mi romanticke typi, taky 'cukrikovia' .
taký alfa typ,sebavedomý,kus arogantný,ale ku mne nie a taký čo sa o mňa postará,má nejaké ciele,je múdry a zaujímavý,oblieka sa vkusne a štýlovo,výzorovo neviem.. vysoký, priemerná postava..so zaujímavou tvárou,nie vyslovene krásavec a čo ja viem,ťažko ho opísať
Taki.. Hm zatial som zo vsetkych ludi co som kedy stretla len 2 takych videla proste s takym maximalne specifickym vyrazom tvari mili chalani, vsetko ale.. Neviem ako to nazvat.. Mozno drzi vyraz? kombinacia prizmurenych oci a trochu otraveneho vyrazu do toho uskrn, fuckt, vobec sa to neda popisat slovami lebo je to uplne specificka mimika fejsu proste : D je to neobvykle zaujimave a veeelmi pjekne : D
-takí, ktorí vedia čítať po riadkoch aj medzi nimi
-takí, ktorí by sa so mnou v noci šli kolobežkovať po Trnave (keď si kúpim kolobežku)
-takí vyšší odo mňa
-takí, ktorí by šli so mnou na prednášku zo všeobecnej biológie (a po nej by z tašky vybrali bezlepkové piškóty a sušené brusnice)
-takí blázniví aj takí občas seriózni (raz do týždňa)
-takí...
@tomkov
Ahoj!
Často používam hlavu, študujem sociálnu a pracovnú psychológiu, rád nosím svetre (mám jednu vestu naozaj po starom otcovi )
Slovenský rap počúvam, iba keď sa chcem zasmiať na niečom patetickom.
Vezmeš si ma?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Som tak trochu psychic- s výzorom vnímam hneď aj povahu človeka, jeho duchovné črty a pod. Je to sranda.
ako aleks napriklad
Ja som sa dnes zalubila dnes do tohto, hned som ho zacala odoberat a dala si toto na mobil pozadie.. ved tie oci ???... to je nebo
nech je romantik, nech nie je na deticky Fujky, nech sa o seba stara fyzicky a vkusne oblieka, a nech dáko vyzerá, a nech je uletený a nerobí mu problém si so mou pozerát trápne filmy ktore maju 30% na csfd, a ma rád zvierata a kadeco, dobre sa bozkááva, ochranuje ma ... a milion veci by sa naslo, ved viete... nech nie je kreté ako 90% dnes
už je síce tridsiatnik, ale aj tak je fajn, že ?
a výzorovo...to je ťažko mne sa páčia rôzne typy...musí mať príjemný hrejivý pohlad, viete čo tým myslím? ked sa na vás pozrie a cítite sa bezpečne....asi nie , neva.
Vyzorovo to nemám nejak vyhranene, ale keď je vyšší odo mňa (čo je občas kúsok problém), má veľké ruky, a keď je zarastený (teda okrem ramien a chrbta). A strnisko, brada a tak
Proste zanietenie pre vec.
ok proste okrem tej vysky uplne presne do bodky moj frajer, a to nemoze byt nahoda lebo ja mam tieto vlastnosti popisane v zapisnickoch a dennickoch roky uz a presne taky isty clovek ma miluje, asi skocim z okna od stastia alebo neviem
Nepacia sa mi romanticke typi, taky 'cukrikovia' .
-takí, ktorí by sa so mnou v noci šli kolobežkovať po Trnave (keď si kúpim kolobežku)
-takí vyšší odo mňa
-takí, ktorí by šli so mnou na prednášku zo všeobecnej biológie (a po nej by z tašky vybrali bezlepkové piškóty a sušené brusnice)
-takí blázniví aj takí občas seriózni (raz do týždňa)
-takí...
Ahoj!
Často používam hlavu, študujem sociálnu a pracovnú psychológiu, rád nosím svetre (mám jednu vestu naozaj po starom otcovi )
Slovenský rap počúvam, iba keď sa chcem zasmiať na niečom patetickom.
Vezmeš si ma?