Najprv si skús od niekoho požičať a vyepiluj sa s tým aspoň zo dva tri razy (nie len raz!) a až potom premýšľaj či to fakt chceš. Lebo epilátor je podľa mňa strašná hlúposť a môj je niekde v skrini z haldou vecí a sadá naň prach
fuuha, mala som tusim phillips aj so vselijakymi vymozenostami - pod vodou, s masaznou hlavicou ci co....a dodnes si pamatam jak som tam revala v tej vani stacilo mi dvakrat to zazit
@skingirl94 a preco? mne s anechce holit si ziletkou nohy uz kazde dva dni @willbebetter no to ze ma to bude boliet je mi jasne ale tak... fakt to prezijem radsej raz za tyzden /dva a citala som recenzie zevraj si potom na to zvykne vacsina ludi a neboli ich to
Inak hej, velky problem pri tychto veciach je zarastanie chlpkov...teda ja nechcem strasit...no ale osobne keby som si mala teraz vybrat tak si vyberiem od Braun ako pisala @1. Ale zas su aj dost drahe samozrejme.
@willbebetter no ano ale zas da sa aj do 50 ecok zohnat..viacej ako 50 by som zan nedavala, vlastne aj dala ale jedine keby mam istotu ze bude fakt kvalitny co nikdy nemozem vediet @skingirl94 niekomu hej niekomu nie
@afew v casoch tych slavnych 2 pokusov co som tomu venovala som sa strasne s jednou kamoskou smiala, ze podla mna by mali zeny pri tom natacat na kameru a urobit z toho zostrihane videjo na youtube pomenovane "behind the scenes" pri reklamach na epilatory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@willbebetter no to ze ma to bude boliet je mi jasne ale tak... fakt to prezijem radsej raz za tyzden /dva a citala som recenzie zevraj si potom na to zvykne vacsina ludi a neboli ich to
@skingirl94 niekomu hej niekomu nie