no v utorok mam kickbox tak som holila dneskam!, lebo mam take trištvrťáky krátke! a zajtrek sa mi nebude chcieť...
a som znovuzistila ake mam svalnate nohy!
@tasha5 nevravím, že mne sa nestane, niekedy jednoducho nestihneš, priateľ to ani nevníma a je s tým v pohode, ešte si z toho robíme srandu ale neberiem to ako samozrejmosť, žena sa má proste o seba starať, či je zadaná, či nie
@tasha5 chlap, ktorý ťa miluje, to akceptuje a stalo sa to parkrát. vieš, ono keď si na dovolenke a stále stále stále niečo robíš, niekde beháš s ním a užívaš si to a potom unavená spokojne lahneš a ráno sa zobudíš, tak prvé, čo urobím iste nebude to, že poutekám do sprchy, keď vedľa mňa spokojne leží chlap mojich snov raz to pochopíš
@7
Ja faaakt nemam rada toto holenie noh. Why bother, ked to nikto nevidi a nijak mi to neprekaza? Lepsi pocit z toho isto nemam
(A asi mam v tomto vcelku stastie, tie chlpky su fakt svetle a nenapadne.)
ked ich nikde neukazujem ani necakam svojho "mileho " tak si ich neholim chcem si kupit vosk, potom ich nebudem musiet tak casto holit, o starost menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
stacilo mi vidiet tie letne fotky
@mojdedo az budem mat, tak si prirodzene nohy oholim.
ale tak polo, momentálne. Dnes som sa počas pozerania SG hrala s pinzetou
(a celkom pomáha nosiť podkolienky
a som znovuzistila ake mam svalnate nohy!
@mielik nenosim mam ked tak metodu na prezliekanie
@7
Ja faaakt nemam rada toto holenie noh. Why bother, ked to nikto nevidi a nijak mi to neprekaza? Lepsi pocit z toho isto nemam
(A asi mam v tomto vcelku stastie, tie chlpky su fakt svetle a nenapadne.)