co si myslite o tejto kombinacii? mne mama tvrdi ze metal sa k dievcatu nehodi a ze je to chlapcenska zalezitost..rada chodim na hokej a po hokeji ideme vzdy do metal clubu na pivo s kamaratmi a frajerom..a vkuse pocuvam ze to na dievca nie je vhodne
Pravdupovediac nikdy som sa nepozeral na ženy-metalistky ako na zvláštny úkaz a príde mi to úplne prirodzené. Bloger Samo Marec mal k ženám metalistkám krásnu myšlienku. Podľa neho je to takisto prirodzené, a keď je žena na pódiu, je pekná, má ten správny hudobný vkus a ešte k tomu vonia... Pretože povedzme si úprimne, že ľudia na metalových koncertoch dvakrát nevoňajú, je to úžasné.
Pivo, respektíve alkohol nepijem, tak sa k tejto stránke veľmi vyjadriť neviem.
ja pocuvam deathcore,hardcore,metalcore..tato cez to nemôže prejst že kedy sa zacnem konecne spravat ako dievca a tak aj obliekat..no a mama mi este na vianoce pierc kupila a ja si myslim že je to dobra kombinacia..ale 100 ludi 100 chuti
wtf? ženy a metal že sa nehodí? skôr by som povedala že hokej s metalom akosi nepasuje Je nad slnko jasné že žena ktorá vie precítiť hudbu počúva metal minimálne sa s ním niekedy stretla
A inak, osobne nechcel by som zenu co pocuva metal - pride mi to cudene. Pivo moze pit ale nie viac ako ja, to uz by bolo fakt divne, kedze toho vypijem dost Tot moj nazor, takze ma tu neukamenujte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
metal mi nesedí
A je mi jedno, čo k čomu sedí, hlavne, že to je to, čo sedí mne
(pretože ani zďaleka nie si sama)
ale co ja viem,pacia sa mi gothic girl
Pivo, respektíve alkohol nepijem, tak sa k tejto stránke veľmi vyjadriť neviem.
Ja síce neľúbim pivo a metal už vôbec nie, ale nikdy by som nijako nezahadzovala dievčatá, ktoré to ľúbia
....k téme, buď to prejde ju, alebo neskôr prejde teba dávať tak veľmi najavo náklonnosť k určitému štýlu.
Aj keď poznám veľa ľudí čo pijú pivo ako ťavy po ťažkom prechode saharou a nič spoločné s hudbou to nemá,
Podľa mňa skvelá kombinácia
Pivo môže piť každý takže tiež v tom nevidím problém
Z hentakych metalistov mi je na smiech a fotrovi, ktory je stary metalista do spiku kosti je z takych tiez na smiech
Ku podivu je dost vela takto vypadajucich posluchacov metalu