Priklonila by som sa k tej jednotke ale to len preto ze by som takemu muzovi nedovolila rozhodovat o vsetkom bezomna a robila by som mu zo zivota peklo
Ale asi pre dlhodoby zivot az do smrti by som nebrala ani jedneho lebo prvy by bol despota druhy tarbak a treti skoro tarbak ...muz ma by vodcom ale nema vo vsetkom rozhodovat len tak ako sa len jemu chce..zas rozoberat so zenou kazdu prkotinu ? Tiez nie
Ale vážne teraz, je smutné, že tu nie je normálna možnosť ako človek, s ktorým sa dá normálne jednať a nachádzať kompromisy, ale nákup ponožiek zvládne sám (i keď si vie vypočuť môj názor, v prípade, že by šlo o nejaké špeciálne ponožky slight_smile:
Ani jedno z moznosti, zlaty stred..vie urobit kompromis a prisposobit aa, zaroven neni tutko a nenecha si skakat po hlave a zaroven nepotrebuje radit aj pri vybere ponoziek viem, hrozne vysoke naroky mam
Neznášam nerozhodných ľudí, ale vedieť dospieť ku kompromisom a konsenzom v dôležitých životných rozhodnutiach súvisiacich s partnerom patria k zdravému vzťahu. Ale sama s tým mám problém. :/ shit
ja by som chcela chlapa, ktorý vie čo chce a je rozhodný (hlavne v zásadných veciach) ale zároveň ho zaujíma môj názor a nechá si poradiť (v menej podstatných veciach)
nooo a samozrejme aby to fungovalo tak v tých zásadných veciach by sme mali mať rovnaký názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. Nerozhodný, skôr v ústraní, do značnej miery môže rozhodovať partnerka.
š.- Vo všetkom hľadá s partnerkou konsenz, aj to akej farby si kúpi fusakle
A chýba mi tu tá možnosť :-
Je to smiešne a niečo podobné som chcel som napísať aj ja.
Nenechaj sa odradiť!
1. znie trosku prilis agresivne, 3. prilis tak, ze sa polame kvoli druhym, a 2. som presne ja, takze by sme sa nikdy nerozhodli
nooo a samozrejme aby to fungovalo tak v tých zásadných veciach by sme mali mať rovnaký názor
preto tam nieje "ženy pritahuje vás"
"Ale ženy pritahuje vás SKôR"