aké to je byť romantický? mať večere pri svieckach? a bla bla bla..... je to len vyplod fantázie nejakej osamelej duše pri krbe s knihou a vínom v ruke..
ja považujem "romantiku" ak si zrobim pekný deň/večer s priateľkou , že nie sú tam hádky, nejaká debata len aby sa nepovedalo.. proste idem si s nou von, niekam po nábreží, večer oddych ,prituleny pod dekou a kukanim na telku...
nepotrebujem mať milión sviečky pri vani, milión lupeni v posteli..stačí mi mať niekoho pri sebe..
Co znamena romantika? Ze ma len tak prekvapi kyticou kvetov, postara sa o mna, uvari mi veceru, prejde 3 obchody len aby nasiel krevety ktore mam rada...atd? Tak potom ten moj je romantik a preto ho mam rada.
áno. muž je romantický element, kým žena mužovu romantiku prijíma. je to ako tá bodka v jin a jang - muž, racionálny je zároveň romantický. žena, emocionálna zas pritiahne muža zručnosťou (spravidla v domácnosti). aj keď ja mám sakra večne nos na chalanov, čo vedia variť... neviem prečo...
nie všetci, ale áno, sú. ale je rozdiel keď je chlap romantik v normálnej miere a keď to preháňa, takého by som už viac asi nechcela, ani za cenu každodenného vyznania lásky (alebo 100x opakovaná lož sa stáva pravdou?)
@Unspoken To nemusí byť nutne pravda. Poznáš všetky ženy a všetkých mužov na zemi, že to vieš porovnať? Navyše, pre každého romantika znamená niečo iné. Inému môže prísť romantické to a ďalšiemu zase tamto. Takže, nabudúce skús položiť otázku v štýle: "ženy, myslíte si, že chlapi sú často krát romantickejší, než vy?" Taká by bola viac na mieste
Chalani nie sú väčší romantici ako ženy... samozrejme, že sa niektorí takí nájdu, ale aj tak... Je síce pravda, že obe pohlavia majú rovnakú dávku pocitov, emócii a pod., ale chlapci nezvyknú prejavovať svoje pocity tak často a tak intenzívne jak holky.. ale vážne, česť a potlesk výnimkám
ja si myslím že to záleží od konkretnej osoby a nie od pohlavia... len možno od mužov sa to berie ako niečo viac pretože možno od muža to ľudia nečakajú že bude romantický zatiačo od ženy to možno aj očakavaju... MOŽNO
@miaja@sarita621@madiska@ja si myslim že ženy romanticke nie su väčšinou muži vymyslia niečo romanticke a ženy si to len užijú ..alebo čo také pesničky väčšinu tých romantických má na svedomí chlap
......btw 50/50 ...zatiaľ dosť na nič výsledok
@24 este musim dodat, ze muzi sa hraju na drsniakov, ale vo vztahu su kroki romantici...zeny sa hraju na nezne mile romanticky a vo vztahu su casto chladne, egocentricke pragmaticky, co chlapov porovnavaju ako kabelky alebo co...a romantike sa skor vysmievaju
tak ja som buď fakt divná žena alebo moje detstvo a puberta strávená v chalanskom gangu ma poznačili do konca života
ja vymýšľam veľa darčekov, prekvapení a hlúpostí ako si spríjemniť deň/večer/spoločne strávený čas - možno to nie je taká tá pravá romantika z filmov, ale vždy to poteší a je nám fajn, tak mne to stačí ku radosti, že som drahému skrášlila pozemské bytie
ale musím uznať, že aj ten môj ma vie prekvapiť, hlavne keď to nečakám a stačí málo - siahodlhá krásna smska, keď sa o jednej ráno prehadzujem v posteli 300 km od neho, lebo bez jeho tepla a vône a tela vedľa mňa už nedokážem zaspať
chlapi sú romantici, to bez pochyby (ale nie všetci), ale aj ženy sú romantičky (opäť nie všetky), niekto to má tak rád a niekto nie
a súhlasím s tým, že nepotrebujem milión sviečok pri vani, večeru v drahej reštaurácii alebo lupene v posteli.. mne stačí pekný večer, keď si zapneme náš seriál, pritúlime sa k sebe v posteli, posmejeme sa, porozprávame sa a obaja máme pritom pocit, že nám nikdy lepšie nebolo
@unspoken bol by si prekvapený kolko romantických vecí dokážu vymyslieť ženy a romantické pesničky to je iná kategoria. tam ide skôr o niečo iné preto si myslím že jednoducho nezáleží na pohlaví, ale na konkretnom človeku
Vyrovnala som skóre pekne 50:50 Ale je to fakt individuálne, sú aj chalani, kt. sú romantickejší ako ženy, ale aj naopak, sú ženy, kt. sú roamntickejšie ako chalani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
i ked vlastne uz sa mi nezavisle od pohlavia zda,ze tu ostalo velmi malo romantikov
*tu, cháp na zemi
ja považujem "romantiku" ak si zrobim pekný deň/večer s priateľkou , že nie sú tam hádky, nejaká debata len aby sa nepovedalo.. proste idem si s nou von, niekam po nábreží, večer oddych ,prituleny pod dekou a kukanim na telku...
nepotrebujem mať milión sviečky pri vani, milión lupeni v posteli..stačí mi mať niekoho pri sebe..
......btw 50/50 ...zatiaľ dosť na nič výsledok
ja vymýšľam veľa darčekov, prekvapení a hlúpostí ako si spríjemniť deň/večer/spoločne strávený čas - možno to nie je taká tá pravá romantika z filmov, ale vždy to poteší a je nám fajn, tak mne to stačí ku radosti, že som drahému skrášlila pozemské bytie
ale musím uznať, že aj ten môj ma vie prekvapiť, hlavne keď to nečakám a stačí málo - siahodlhá krásna smska, keď sa o jednej ráno prehadzujem v posteli 300 km od neho, lebo bez jeho tepla a vône a tela vedľa mňa už nedokážem zaspať
chlapi sú romantici, to bez pochyby (ale nie všetci), ale aj ženy sú romantičky (opäť nie všetky), niekto to má tak rád a niekto nie
a súhlasím s tým, že nepotrebujem milión sviečok pri vani, večeru v drahej reštaurácii alebo lupene v posteli.. mne stačí pekný večer, keď si zapneme náš seriál, pritúlime sa k sebe v posteli, posmejeme sa, porozprávame sa a obaja máme pritom pocit, že nám nikdy lepšie nebolo