@fxx@cocca-colla hej, to som pocul aj ja, aj tomu celkom verim, ale zase, zda sa mi, ze som pocul aj take, ze ta schopnost znasat bolest lepsie, sa "aktivuje" az pri fakt silnych bolestiach (trebars ten porod)....cize pri porezani mozno ani nie...
neviem teda, ako to je, ale z praxe sa mi nezda, ze by zeny znasali male bolesti lepsie ako muzi, alebo boli voci nim odolnejsie - napr. ja neviem, ked drbnes chlapovi do ramena, alebo ho stlacis a tak, tak pohoda, zena hned mrnci (nieze by som zene dakedy daval pecku do ramena, ale prave preto - ze aj ked je to len symbolicke nieco, alebo nedopatrenim daky naraz, tak zena vyzera, ze ju to boli. aby som bol presny - ze ju boli aj taka vec, ktora by muza nebolela . alebo je to len proste z principu? neviem no
ale čo máte s tým, že chlap nemôže rodiť, šak Arnold Sch. to dokázal!
(a inak myslíte, že napríklad tie metro typy ľudí mužského pohlavia, čo si vyšklbávajú obočie a depilujú nohy voskom znášajú bolesti lepšie ako muži preto, lebo sú už zvyknutí? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a zeny vo vseobecnosti su neznejsie ako muzi, tak neviem co sa seres
a zasluhy za porod a materstvo zenam nikto neberie (alebo ked, tak len nejaky hlupak)
Mne je to jedno, teraz ie je chvíľa aby som sa vyjadrovala.
neviem teda, ako to je, ale z praxe sa mi nezda, ze by zeny znasali male bolesti lepsie ako muzi, alebo boli voci nim odolnejsie - napr. ja neviem, ked drbnes chlapovi do ramena, alebo ho stlacis a tak, tak pohoda, zena hned mrnci (nieze by som zene dakedy daval pecku do ramena, ale prave preto - ze aj ked je to len symbolicke nieco, alebo nedopatrenim daky naraz, tak zena vyzera, ze ju to boli. aby som bol presny - ze ju boli aj taka vec, ktora by muza nebolela . alebo je to len proste z principu? neviem no
p.s. nie som ziadny nasilnik, k zenam som jemny
(a inak myslíte, že napríklad tie metro typy ľudí mužského pohlavia, čo si vyšklbávajú obočie a depilujú nohy voskom znášajú bolesti lepšie ako muži preto, lebo sú už zvyknutí? )