ako myslíš byť so žiarlivým kokotom, ktorý by mi robil, niečo čo sa mi nepáči, pretože ho mne podobná biologická matka kedysi týrala a má potrebu jej to splatiť, je násilný a ktorý by si ma akurát tak formoval do akejsi podoby vzdialenej od mojej osobnosti?
asi určite
@echoechoecho ani ja keby niečo.. ale myslím, že každý vie, o čo tam ide, pretože o tom bolo veľké haló všade, takže nemusíš čítať, ani vidieť film, aby si vedel o čo kráča
@goldfish uz prehanas....nie kazdy venuje pozornost sado maso romanu rozoberanom niekde na bulvarnom platku, lebo v spravach to zrejme nerozoberali ..teda vsade to urcite nebolo
@echoechoecho a koľko ľudí žije životom, že pozrú maximálne večerné správy v telke a koniec ?
ja som napríklad natrafila na reklamu v ženskom časopise... potom som počula v rádiu o tom, ked to šlo do kín.. a bla bla ble.. spolužiačky dopratali knihu a bavili sa o tom v prednáškovej počas prestávky... musela by som byť totálne mimo dianie aby som nevedela o čom to zhruba je
@goldfish nemysli si, ze vsetci ludia su ako ty otvor oci...ludia, ktorych to nezaujima, to jednoducho odfiltruju...a ked to niekde zacuju, nemoze dostat objektivny obraz o tejto knihe
@echoechoecho a mňa to nezaujímalo a neriešila som to, avšak keď niekde vidím 50 Shades of grey, tak automaticky viem o čo ide, nemám zasa takú blbú pamäť, aby som si na to nerozpamätala aj bez toho, aby som na to myslela 24h/7 dni v tyzdni... v tvojom pripade to volas "odfiltrovanie" ale myslim ze sa dobre kazdy rozpamata o co slo kedze to tu bolo len nedavno... ako vidis vlastne stale to tu este niekto rozobera a momentalne sme to my dvaja a myslim ze je sto krat viac zaujimavejsich tem ako tato takze koncim debatu s tym ze ok, beriem tvoj nazor ale stale si myslim ze je nemozne nevediet aspon zhruba o com to je i ked sa o to nezaujimas bolo by to totiz nadlho, ty by si ma presviedcal o jednom a ja by som stale dookola mlela zasa to svoje
@goldfish budme realisti....dajme tomu, ze ludia vedia o tom zhruba podla normalneho rozdelenia, takze bude zopar ludi, ktori toho vedia moc, a zopar, ktori vedia maalo.... no ved prave, tato tema je taka zapeklita, ze ak neurobis statisku, pravdu sa nedozvies, a slovo proti slovi je zbytocna hadka ale aspon som vyhral
@goldfish a ty vieš čo sa stalo 26. decembra 2004? myslím si, že veľa ľudí by to malo vedieť bez použitia google a stavím sa, že 99% ľudí na birdz.sk nemá ani len tušenie... pritom sa stala omnoho hrôzostrašnejšia vec, ako zopár mŕtvych američanov z 11. septembra... sám som sa dozvedel o čom je tá kniha/film asi mesiac dozadu, aj to len čertužel vďaka sestranici, ktorá začala o tom vykládať kamošovi...
hahaha, tak toto sialenstvo okolo tejto knihy som nikdy nepochopila. Mam ju rozcitanu uz rok. A nie a nie ju docitat, vzdy ju len chytim do ruky a zas polozim, ako ma nebavi A pritom eroticke knihy mooozem
Ja som to začala čítať, ale po nejakých 150 stranách ma to prestalo baviť. A nebrala by som takýto život, to skôr by som brala Twilight, od ktorého to bolo odkopírované (teda aspoň tých 150 strán sa na to ohromne podobali)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nie.
asi určite
(sry, nemám dobrú náladu)
radšej žiaden ako takýto.
to už aj ľúbostný život ako z Angeliky by bol lepší, a to mali ľudia, s kt. sa vyspala, vo zvyku umierať
Ale ako denno-denná rutina ani náhodou.
@8
Tragickejší vzťah ako mal Sam Winchester (všetky jeho priateľky zomreli)
ja som napríklad natrafila na reklamu v ženskom časopise... potom som počula v rádiu o tom, ked to šlo do kín.. a bla bla ble.. spolužiačky dopratali knihu a bavili sa o tom v prednáškovej počas prestávky... musela by som byť totálne mimo dianie aby som nevedela o čom to zhruba je
Samozrejme, nemôžem povedať, žeby na mňa vytiahol bičík alebo štipce.... Tak teda neviem, či mam podobný ten sex.život
Tento film je dost neautenticky. Cize nie.
@delica