spojeny prvy a druhy stupen je vseobecne a zubne lekarstvo..odbory ako fyzioterapia a osetrovatelstvo maju rozdeleny I. a II. stupen.. a k teme, skus sa opytat na studijnom, popripade v univerzitnej kniznici ale neviem, ci je volne dostupna v nejakej predajni...
+ este na lekarskej fakulte SNP je obchodik so studijnymi materialmi, viaceri tam kupovali podklady na prijimacky na vseobecne lekarstvo... skus sa popripade opytat aj tam ale nerucim, ze to tam maju...
no ja som uz skusala celý december, a stale mi vravia ze planuju dotlac tej knihy, mala byt do konca roka 2012...tak je mozne ze este zajtra ale to pochybujem ..:/...no nic musim len cakat zrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
+ este na lekarskej fakulte SNP je obchodik so studijnymi materialmi, viaceri tam kupovali podklady na prijimacky na vseobecne lekarstvo... skus sa popripade opytat aj tam ale nerucim, ze to tam maju...