@etelnair to už ja som bola viackrát jak tikalok a nezataguješ ma!
a inak ja stále neviem isto, či tento rok pôjdem, lebo mám ísť niekedy okolo toho dátumu do zahraničia, ale ak nie, kludne sa pridaj ku mne a kamoške ale hrozne veľa chlastáme a požívame iné omamné látky.
Program RfP je fakt pofidérny tento rok, polovicu odtiaľ môžem vidieť na Pohode, a zvyšok ide mimo mňa... ale vec názoru a vkusu, každý nech si počúva, čo chce
Áno áno, však jasné, že ak sa nikto nepritrafí, pôjdem sama, len som chcela niekoho nového spoznať, nevadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
snad to tu nezbada, zjebe ma
Alebo tak choď aj sama, aj tak je vraj každý na pohode taký free cool a in že to nemôže byť problém.
@2 o____O isto tam ide cisto len na zraz mladeze sdku
a inak ja stále neviem isto, či tento rok pôjdem, lebo mám ísť niekedy okolo toho dátumu do zahraničia, ale ak nie, kludne sa pridaj ku mne a kamoške ale hrozne veľa chlastáme a požívame iné omamné látky.
Áno áno, však jasné, že ak sa nikto nepritrafí, pôjdem sama, len som chcela niekoho nového spoznať, nevadí