ja študujem informatiku, možem vam pomôcť so strankou, lebo fakt je dosť biedna... beriem to iba ako koniček, rad si k tomu sadnem a prerobim stranku, viem programovať v HTML a PHP... napiš mi do TS prihlasovacie udaje na server a dneska v noci sa možem s tym pohrať
@hajzelodkosti podla mňa je pekná nepatrí síce medzi tie NAJKRAJŠIE ale na účel spĺňa a čo je na mojom klane trapas ? a čo tom má spoločné s tým že mám 13 ?
Viem iné decká v mojom veku sú strašne blbé (česť výnimkám) možno je to tým že som bol vždy medzi dospelými , preto mám asi aj také názory a kamarátov mám iba vo veku 16 - 25 takže čo to má s tým mojim vekom..... ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@hajzelodkosti čo ? trapas ??
to čo si ty napísal je trapas,takých luďí ako ty mám najradšej..............
A ano je biedna , ale na ten ucel na ktory ma fungovat tak funguje
Viem iné decká v mojom veku sú strašne blbé (česť výnimkám) možno je to tým že som bol vždy medzi dospelými , preto mám asi aj také názory a kamarátov mám iba vo veku 16 - 25 takže čo to má s tým mojim vekom..... ?
snaď si sa poučil
@etelnari ďakujem za inšpiraciu
@16 toto ma vždy dostane xD
pls