Chcela by som sa spýtať či zakladna škola moze vyhodit ziaka zo skoly ak ma 4 zo spravania.. ale este musi ukoncit skolsku dochadzku.. nikde som to na nete nenašla..
totizto moja sestra nechodila cely mesiac do skoly, ma vyse 100 neospravedln
a to mame nemozu zobrať tie rodinne pridavky ci co to je??? lebo ta riaditelka vravela niečo ze rozmysla este ci ma na socialku poslať nejake papiere... lebo nechcelo sa mi nie je dovod a ze ked jej neda rozumny tak to pošle... ale tak ked o tom nikto nevedel, to neznamena ze sa o nu nestara..
Vyhodiť ťa nemôžu, musíš mať ukončenú 10 ročnú povinnú školkú dochádzku (10 rokov chodiť do školy) takže ťa nemôžu vyhodiť ani v 1 ročníku na strednej škole ak si neprepadla ... rodinné prídavky ty ale samozrejme zobrať môžu ... stačí ak nebudeš chodiť do školy a kľudne ty ich zoberú ...
@speechless riaditeľka/triedna učiteľka je povinná poslať papier na sociálku, keď celý prvý týždeň v mesiaci nechodíš do školy bez udania dôvodu...ak by tam bol udaný dôvod (napr. choroba) nič sa nestane...ale takto...a navyše by mala tvoja sestra robiť komisionálne skúšky, keď vymeškala viac ako 30% vyučovacích hodín z polroka...
aspoň takto to vysvetľovala naša triedna môjmu spolužiakovi, ktorému hrozí to isté...
veľmi ma mrzí, že vašej rodine takto sestra "zavarila", ale čím skôr sa to vyrieši, tým lepšie...
@speechless To koľko má tvoja sestra rokov ? Spolužiak bol na tom podobne, hrozila mu polepšovňa a automaticky to riešila sociálka a okamžite jeho rodičom zobrali rodinné prídavky a musel robiť komisionálne skúšky.
@speechless Možno v tom bude láska Bohvie s kým bola doma Je v tej najhoršej puberte, ju to prejde neboj Toto je také to obdobie vzdoru : a ja nechcem, a ja nebudem, a ja nespravím Ale muselo jej byť jasné, že raz to praskne, možno chcela na seba len upútať pozornosť, aby ste si nemysleli, že je bezproblémová
@erika178 to jej kazdy vravi ci chcela uputať pozornosť.. podla mna je uz dost rozmaznana a myslela si ze jej to prejde.... taaak o volakom frajerovi som počula aj ked som myslela ze sak opiči sa, imaginarny.. ale nemyslim si ze by bol taky tupy aby mesiac nechodil do skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aspoň takto to vysvetľovala naša triedna môjmu spolužiakovi, ktorému hrozí to isté...
veľmi ma mrzí, že vašej rodine takto sestra "zavarila", ale čím skôr sa to vyrieši, tým lepšie...
budem držať palce....a dohliadni na sestru, nech to už viac nespraví....
musia až keď má nad 50% vymeškané