odkedy sú rozšírené mobily, tak hodinky už na rukách zavadzajú... možno by sa to zmenilo, keby vymysleli nejaké podkožné hodinky, resp. nejaké neviditeľné tetovanie ktoré by nejako vedelo ukázať čas
nemám...hodinky celkovo nemám...raz som mala značkové...už nejak nefungujú..možno by fungovali, keby som tam dala baterky...a tie druhé ružové z Bulharska detto
Ja práve mam na ruke ,,hodinky " ak sa to tak dá nazvať... Sú to tie cukríky na šnúrke.. čo papám a mam sem aj digy.čas škoda že ukazuju sedem ráno DD ale,je to originálne nesťažujem sa
ja mam hodinky len ked idem do mesta uz som na to raz doplatil ked som ich rozbil ked som bol vonku na dedzine kedze tieto neboli najlacnejsie tak ich nemam v plane rozbit
Vadia mi veci na rukach. Vlastne okrem prstena (ktory nosim iba obcas), nenosim ziadne ozdoby, vsetko mi strasne vadi, furt si to strkam do papule a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
..kvak..