Ahojte nedávno som si podal písomnú žiadosť k polícii a volali mi že mám prísť na osobný pohovor že ma budú ešte kontaktovať kedy keďže tam kde bývam že je málo policajtov.Je to dobrá cesta že moja žiadosť nezamietli?Čo povedať na pohovore ako to funguje?
@wayne
nechápem, čo máš proti policajným zložkám ministerstva vnútra SK...
ak sa tento mladý muž na to cíti, je predsa len na jeho vôli, že by tam rad pracoval...
tento štát potrebuje veľmi nutne dobrých, poctivých, spravodlivých a hlavne neúplatných štátnych zamestnancov...
ináč ty mi pripadáš, odkedy si sem dokapal z pokecu ako jeden veľmi zlý, človek ktorý vidí vo všetko negatívitu, zosmiešňuješ kde koho a ironicky hádžeš poznámky hlava nehlava...
myslím, že by stálo na uváženie, aby si prehodnotil svoje konanie na birdzi a vlastne aj v živote...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nechápem, čo máš proti policajným zložkám ministerstva vnútra SK...
ak sa tento mladý muž na to cíti, je predsa len na jeho vôli, že by tam rad pracoval...
tento štát potrebuje veľmi nutne dobrých, poctivých, spravodlivých a hlavne neúplatných štátnych zamestnancov...
ináč ty mi pripadáš, odkedy si sem dokapal z pokecu ako jeden veľmi zlý, človek ktorý vidí vo všetko negatívitu, zosmiešňuješ kde koho a ironicky hádžeš poznámky hlava nehlava...
myslím, že by stálo na uváženie, aby si prehodnotil svoje konanie na birdzi a vlastne aj v živote...