Ahojte, Vybavovala som si internát, cez AIS2.euba.sk, všetko som vypísala a nakoniec som dala uložiť. No a teraz sa tam spätne vraciam a stále je tam že si môžem zaevidovať žiadosť o ubytovanie. Neviete náhodov či to tak má byť alebo nie??? Prosím lebo bý
@aduskab Čau, prváčka? Tiež budem prvák a je tam napísané, že tí, čo si dávali žiadosť o ubytovanie už pri registrácii do AISu si to znova nemajú dávať. Ale asi si to prejdem znova radšej. A čo ti povedali, keď si ich kontaktovala?
@gibi
i Hej som prváčka, no poslali robota email. Že v tomto období majú vela takýchto emailov a že mám byť trpezlivá, a že mi odpovedia v čo najkratšom termíne. No hádam je to dobré, A tebe to tam teiž tak dáva???
@aduskab Áno, tiež mám možnosť ubytovať sa ešte. Inak, návratku máš aj akceptovanú, či tam je len potvrdená? Budem zajtra asi volať, ešte pozriem úradné hodiny, lebo tým mailom človek nič nevybaví ...
@aduskab Tak som chcel ísť najviac, ale som nedobre napísal, tak som šiel na FHI. Tak paráda, to by som mohol mať rovnako. Tak možno sa vidíme od zimného semestra.
@aduskab aj ja idem na FBI a tiež som z Oravy kde si si dala intrák? a teda máte tam pri ubytovaní, že žiadosť o intrák nebola zatiaľ overená? no a aj mňa by zaujímalo, či je nutné poslať nejaké dokumenty? (písala som aj mail - doposiaľ neodpovedali, tak som napísala študentskému parlamentu a tí mi odpísali, že ak sa nemýlia tak nikde nie je povinnosť poslať nejaké dokumenty)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
i Hej som prváčka, no poslali robota email. Že v tomto období majú vela takýchto emailov a že mám byť trpezlivá, a že mi odpovedia v čo najkratšom termíne. No hádam je to dobré, A tebe to tam teiž tak dáva???
No už mi odpísali, že je moja žiadosť evidovaná a že do 18.7. ju môžem editovať a potom sa uzavrie.