Myslíte že sa dá podať nejaká hromadná žiadosť napr spísaná niekoľkými triedami na preskúšanie pedágoga nejakou komisiou ? Pretože máme učiteľku angličtiny na elektrotechnickej priemyslovke, je z Litvy, nevie po slovensky, často nás presviedča o tom že ne
my sme mali zas profku ktorá vedela toho menej ako my normálne sa treba vkuse sťažovať, behať za triednym, riaditeľom a podobne, nech vám dajú aspoň iného vyučujúceho...
@najivna myslím to o čom sa napr často hovorí teraz v telke to ich každoročné hodnotenie ktoré má polaviť. Ako tým mohla sakra prejsť ?! Lenže jej príde na hodinu inšpekcia a ako to vidím ojebe ju tým že bude celú hodinu rozprávať po anglicky a ešte skončí ako úžasná že ako sa snaží tie hodiny rozvíjať komunikáciou v angličtine....
@flegma1triedy na našej škole sú len traja profesori ktorí vedia toho viac než ja a to nábožkár keďže na náboženstvo nechodím... profesor sietí... a slovinárka
@najivna jedine... Sranda je trocha to že má rovnaké priezvysko ako zástupkyňa tak reku či to nie je manželka jej synáčika a ona ju dostala na takéto miesto a pekne si ju tam drží...
@flegma1triedy ja s anglinou vôbec nemám problém aj keď do maturity sa budem musieť ešte čo to podučiť ale serie ma to čo robí s ostatnými chalanmi ktorým tá anglina bohvieako nejde že im tam nadáva do retardovaných... postihnutých.. dementných a neviem čo všetko možné tam po nich dokáže ziapať celú hodinu ale pritom nás ešte nič nenaučila. 2 roky v kuse opakujeme prítomný jednoduchý a prítomný priebehový čas... proste katastrofa...
My sme mali špatného učiteľa NOS-ky. Sťažovali sme sa, sťažovali sme sa a nič... nakoniec ho vyhodili kôli tomu, že urobil nejakú kravinu, myslím, alebo on odišiel sám, neviem.
notak totoby som nechcela luto mi je vas..:/.. to co je za TUBKA!... presviedcat slovakov bohaa.. o inych slovach omg.. atoako je mozne ze tam uci vlastne..
@zajkousko kým by tam MŠ poslalo kontrolu, budú mať dávno po maturite... takže radšej sťažnosť priamo na Št. školskú inšpekciu... a s tým nahrávaním má ao pravdu - to je na trestné oznámenie
@horsiq to preskúšanie si nejako neviem predstaviť, ale niečo s tým spraviť určite treba... čo takto do toho zapojiť rodičov?
môžu dostať akurátne podmienku! ale ta iformovanosť a škandál po celom Slovensku by bola ozaj nadštandartná.........a v tomto prípade by letel aj riaditeľ, že má bordel v škole........fili
choďte za riaditelom, toto ma vie nasrať, aj my máme prijebanú učitelku ale nie až tak, proste nechajte ju vyhodiť, keď je prijebaná a je zjavné že je retardovaná, tak nech páli preč do tej piči litvy odkial došla.. alebo tam proste pošlite rodičov nech poriadne vypičujú riaditelovi, zavolajte tam nejakú televíziu, proste nebuďte pasívny, aj z daní vačich rodičov podporujete hentakú kravu
@zajkousko ak ju natocia na video, tak staznosti na ministerstve, alebo hoci aj u prezidenta budu mat vsetci u pici, lebo takyto "dokaz" neobstoji nikde. A neviem ci je najrozumnejsie dostat podmienku a vyhadzov za poskodenie dobreho mena skoly.
treba to riešiť cez vedenie školy... my sme mali v maturiťáku profku, ktorá po anglicky vedela veľké hovno a tak sme podali sťažnosť riaditeľovi.. prišla nám kontrola na jednu hodinu a po tom sme tú profku už na škole nevideli
nebojte sa vyhodiť ju nebude problém, stačí ak prídu rodičia a aj vy za riaditelom, ja len že kým ju vykopnete robte si chvílu z nej piču, my si stále robíme piču z psychologičiek, šak je z litvy tak hovorte veci ako "nerozumiem vám, prepáčte, hovorte slovensky, fakt nerozumiem" alebo "máte silný akcent, neviem o čom hovoríte, zmýlila ste si jazyk" ale si vymyslite slovo alebo tak. a ak príde k angline povedzte do you even speak english? where did you acquire your degree, may i know? nobody here is too sure if you're even qualified to practice this field of expertise, you know. Can I know what language you're speaking, like danish or what? I was just wondering, cuz i haven't heard such language so far that you're speaking right now. hovorte to so silným akcentom, trebárs britským. som si istý že vám ani nebude rozumieť, piča.
Medializovať by som to vôbec nechcel a tiež by som nechcel aby skončil riaditeľ pretože máme dobrú školu aj dobrého riaditeľa. Milujem ju, baví ma ale hentá piča mi kazí všetko. 7.,8.,9., ročník na zš som mal vždy z aj jednotky, na strednej prvý ročník prvý polrok za jedna, potom som prestúpil k nej, neviem či som mal na konci roka za 2 alebo za 3, a teraz mi hrozí za 3, 4. Piča proste nerozumie či jej hovorím po anglicky či po slovensky. Keď dačo prekladam z aj do sj tak nerozumie. Keď vydedukujem z tej chomoleniny čo jej vyletí z úst čo asi odomňa chce aby som povedal a začnem hovoriť v angličtine tak mi aj tak nerozumie čiže je to zle a zle je jedno ako. Jediná záchrana sú písomky. Napríklad pri rozprávaní som použil "cuz" ona nevedela čo to znamená išla to hladať do slovníka som myslel že ma jebne... alebo "gotta". Ďakujem všetkým čiže najlepšie bude spísať veľkú sťažnosť riaditeľovi. Keď to odignoruje, tak prísť do školy s rodičmi a keď aj to tak to už bude znamenať že ma nasral aj riaditeľ čiže to zmedializujem a bude zle.
Pri tej staznosti musi byt dost podpisov od ziakov/studentov, aj od rodicov. Musi to vyzerat ako peticia aby to malo vacsiu vahu. Musite mat jednu osobu, ktora bude uvedena ako kontakt, na ktoru sa potom posle vyjadrenie presetrenia staznosti. Dalej je tu utajenie totoznosti stazovatela v sulade s § 8 zakona c. 9/2010 Z.z. Pise sa ako samostatna strana, kde su aj podpisy a hlavicka odosielatela (ta teda nieje hore na prvej strane). Vyhoda je tam ta, ze na tu stranu nebude moct nahliadnut.
nám stačilo, že naša trieda "tajne" hlasovala o našej učiteľke, kt. nás na hodinách nevhodne urážala a pod. a kedže sme sa takmer jednohlasne zhodli a sťažovali sa riaditeľovi od ďalšieho polroku už vôbec neučila na našej škole.
vylep jej facku ked je pica ine nepomoze...potom chod za riaditelom alebo ta inou kompetentnou osobou a povedz ze este raz ta henta pica vytoci dojebe a bude nepristojna vylepis jej este jednu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
vsak to je do neba volajuca kravina. hod jej slovnik spisovnej slovenciny do hlavy a potom nech sa s vami vadi
da sa to. napisat peticiu a dat ju riaditelovi a ten musi konat ci chce alebo nie.
normalne sa na nu stazujte vedeniu potom by jej mala prist na hodinu inspekcia
ale preskusanie -.-
Alebo vyššie zmieňované.
TRPEZLIVOST prajem!
napíšte list v ktorom opíšete vaše poznatky o vyučovačích metodách dotyčnej osôbky a podpisy, čo najviac.........
list pošlite doporučene na vedenie školy, čiže riaditeľa....
pozor nezabudnite!!!!! na konci listu dajte klauzulku na vedomie: Ministerstvo školstva SR, k rukám ministra Eugena Jurzycu
Váš šefinko, teda riaditeľ keď to prečíta buď ho porazí na fľaku, alebo bude behať s namydlenou riťkou a pičovať čo ste to spravili?!....
totižto z ministerstva pošlu inšpekciu na prešetrenie celej záležitosti
možte sa im ešte povyhrážať TV Jojka alebo takými novinami Nový čas .......filip
a nebojte sa všetkých vás nemôžu vyhodiť
a natočte jej jebn...tvrdenia aj na mobil
@horsiq to preskúšanie si nejako neviem predstaviť, ale niečo s tým spraviť určite treba... čo takto do toho zapojiť rodičov?
momochodom a čo sa im môže stať, natočia len pravdu o jej jebnutých výčinoch!
iné by bolo keby, že ju natáčajú v sprche
a keď chce nech ich pi.a dá na súd, ale tým padom na škole skončila
filip
A nie je vylucene, ze by sa za nu v takom pripade postavil riaditel.
môžu dostať akurátne podmienku! ale ta iformovanosť a škandál po celom Slovensku by bola ozaj nadštandartná.........a v tomto prípade by letel aj riaditeľ, že má bordel v škole........fili
a ta momochodom by plachtila odkiaľ prišla....