Pytam sa najma muzov ... Mam 20, dotycny ma 30 ...pozname sa dlho -nie vsak velmi osobne .. iba vieme ze "kto je co" .. a teraz v piatok sme boli spolu na jednej akcii a celkom sme sa bavili ... nic nebolo medzi nami a tak .. a chcela by som ho poziadat
Podla mna v pohode, mna by to potesilo.. Pozri sa nemas co stratit podla mna.. vsak ak to nepotvrdi tak aspon vies, ze jednoznacne tudy cesta nevede... a ak to potvrdi tak budes milo prekvapena... Ja keby som 30 rocny muz a ma o mna zaujem nejake 20tka tak by som bola asi stastna
@lenkaska1 myslim si , ze zas neodmietne , urxite nie aspon z tej slusnosti ... ale vies ja som taka divna ze vsetko analyzujem .. dakujem krasne za nazor
vek je kokotina a čím som starší tým viac tomu rozumiem čo sa hovorí "máš tolko na kolko sa cítiš" ....vždy som sa smial aká hlupost je toto,ale pritom som to začal chápat neskor ...je jedno či má 25 abo 30....medzi priatelmi sa vacsina 30+ ludí vracia do deckých čias a su takí istí jak my ....možno nemajú ten tinédžerský humor,ale rovnako padaju dvojzmysly,čierny humor a robia sa sprostosti ....nepoznám nikoho 30+ takaého,čo by sa bral úplne vážne stále,asi preto že sa takým ludom vyhýbam ....ale po 30tke budem rovnako pridrbaný ako som teraz,neviem čo by sa malo zmenit v mentalite so mnou ...budem len vyzerat staršie a snád krajšie
je to sieť.. blbá sociálna sieť -.-
fakt sa čudujem aké pocity dokáže v ľudoch vyvolať fb, ako nič osobné ale fakt
šak pošli, ak nepotvrdí, svet sa nezrúti, ak potvrdí budete si chatovať a problem sa vyrieši
žiadosť o priateľstvo nie je poker v ktorom môžeš všetko prehrať, ved nemáš čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
fakt sa čudujem aké pocity dokáže v ľudoch vyvolať fb, ako nič osobné ale fakt
šak pošli, ak nepotvrdí, svet sa nezrúti, ak potvrdí budete si chatovať a problem sa vyrieši
žiadosť o priateľstvo nie je poker v ktorom môžeš všetko prehrať, ved nemáš čo
@14 lizatko