čaute...skúšali ste niekto poslať žiadosť o prijatie do PZ? minulý rok som skúšal akadémiu PZ, no neúspešne..tento rok uvažujem či to má vôbec zmysel, keďže testy som mal v pohode, tak chcem skúsiť podať žiadosť o prijatie do PZ s tým, že by som chcel ísť
mám také skúsenosti že nástupný plat je 550 euro a k tomu máš zdarma: buzeráciu od nadriadených, robotu si nosíš aj domov, musíš sekať pokuty aby si mal nejaký "výkon" , pešo sa prechádzaš s palacinkou po meste a vždy v nejaký čas musíš byť na určitom mieste atď.... a toto počúvam skoro od každého ktorému som niečo robil v byte
Nerozumiem tomu ako niekto môže ísť dobrovoľne robiť posluhovača tomuto štátu , treba sa zamyslieť nad tým že na 25 rokov patríš štátu a berieš len to čo ti dajú žiadne že odídem do zahraničia alebo že nájdem si lepšiu prácu ...samozrejme dá sa odísť aj po dvoch rokoch ale načo by si tam potom chodil ....cez tú školu bude s teba poriadkový (vyššie sa aj tak bez známostí nedostaneš) takže platí to čo som sem napísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Nerozumiem tomu ako niekto môže ísť dobrovoľne robiť posluhovača tomuto štátu , treba sa zamyslieť nad tým že na 25 rokov patríš štátu a berieš len to čo ti dajú žiadne že odídem do zahraničia alebo že nájdem si lepšiu prácu ...samozrejme dá sa odísť aj po dvoch rokoch ale načo by si tam potom chodil ....cez tú školu bude s teba poriadkový (vyššie sa aj tak bez známostí nedostaneš) takže platí to čo som sem napísal