Ahojte Vedel by mi niekto poradiť kde by som našla nejaký vzor žiadosti o preloženie opravného termínu skúšky na neskôr? Alebo, ak niekto už niečo také podobné písal tak prosím rady, ďakujem
viem o tom, ze u nas zvyknu byt specialne opravne terminy v dalsom semestri, ak si splnila podmienky ucasti na skuske ale nevycerpala 2 opravne terminy a chces si znamku zlepsit/dostala si fx a chces opravit. ale to uverejnuje garant predmetu, takze najskor sa pytaj jeho.
@trdelniiiq@nemamcas@vitaeestamor Ja som bola za vyučujúcim toho predmetu a bolo mi povedané, že to akceptuje, ale že si mám napísať žiadosť a poslať to na študijné a na katedru hudby. Tak, ale nikde nemôžem nič také nájsť na stránke univerzity to nie je.
@greyness No ja nemám na výber buď si skúšku z toho predmetu takto prenesiem alebo budem musieť od septembra absolvovať ten predmet znovu od začiatku. No my máme jednu normálnu skúšky a iba 1 opravný termín.
@kikusqa205 veď ti vravím, pozri sa na stránku katedry alebo choď na študijné ... they have tons of form ..u nás je to na internete a ak chcú niečo špecifické tam mať, tak by ti to mali povedať a ak chcú len obyčajnú žiadosť a ty si ju nevieš napísať, tak nehnevaj sa, ale nemáš čo robiť na vysokej škole ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
u nás na fakulte by sa mi vysmiali do tváre keby vôbec o takomto niečo rozmýšľam