Podľa toho aký reparát. Ak si "prepadol", môžeš požiadať na vedení školy o preskúšanie z dôvodu, že nie si spokojný s výslednou známkou. Nezabudni však, že skúšať ťa bude komisia tvojej školy, ktorej členom bude pravdepodobne aj profesor, ktorý ti tú pôvodnú zlú známku dal.
@yeya jak si ma teraz zabila =D=D=D=D asi idem plakat =D=D=D no mi nepovedz ze netreba mat dake predpoklady na to aby clovek prepadol kazdy by to mal zvladnut aspon na tu stvorku
chápem, že nemusíš byť sprostý, poznám aj školu, ked ti jednoducho nedajú šancu. Tak, čo s tým.Na ZŠ je to tak, že máš podať do 3dní po vydaní vysvedčenia žiadosť o preskúšanie, do desiatich dní ti musia odpovedať, na reparáte sa musíš zúčastniť, dalšiu možnosť ani termín nedostaneš. Viem, že na strednej a myslím, že aj na zedke existuje pojem -komisionálne skúšanie, to by bolo hned júli, to by si sa nestresoval celé prázdniny, a ked si sa učil už teraz je zbytočné to odkladať. reparát budeš robiť až koncom augusta a mali by tam byť traja, rodičia sa môžu zúčastniť skúšania, ale len so súhlasom riaditeľa. Inak je možné, že každá škola má svoje pravidlá, tal choď ty, alebo tvoji rodičia ak nie si plnoletý a popýtajte sa a dajte hneď žiadosť. Odporúčam ísť hneď. VELA STASTIA
@yeya mi netvrd ze by na niekom sedel profesor tak ze by ani tu stvorku nedostal -.- a ked clovek strasne dlho absentuje a ma na to aj dovod (a nemusi to byt choroba) tak si kludne moze vybavit individualne studium alebo sa so skolou nejako dohodnut...neklasifikovana nebudes len tak pre nic za nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To fakt záleží od vedenia školy.
trebars, na tebe môže sedieť profák alebo budeš neklasifikovaný lebo si bol dlhodobo chorý nájsť sa toho môže kadečo...