Tak môj bývalý bol žiarlivý a nikdy viac v živote... je prirodzená žiarlivosť a to znamená, že ťa ľúbi a potom je chorobná žiarlivosť a od takého ruky preč... ten mi všetko prikazoval, zakazoval. S kamošmi som vraj nemohla chodiť von, a to chalan tak nikdy kamarát ani za nič... alebo na nete písať s chalanom, ako to bolo strašné...
Veď preto sme sa aj rozišli, lebo ja si rozkazovať nenehám a vždy spravím po svojom...
Takže neradím nikomu začínať si so žiarlivcom, jedine, ak nemate vlastnu hlavu
no ja mam teraz trosku ziarliveho chalana,stale si ho preto doberam,ale mam ho rada.hoci niekedy mi ide fakt na nervy!a to uz na nervy ide aj mojej mame,takze to uz je co povedat!
sme spolu tri roky aj ked sice sa so mnou teraz v sobotu rozisiel (volal mi kamarat na mobil ano? ) ze on uz nezvlada moje vycinanie ale prehnane ziarlil a akoze uz mu to doslo ze proste tak sa to robit neda takze uvidime... ziarli a dost ale povedal ze sa to zmeni uvidime ci sa necham zlakat ktovie. ale podla mna pokial je to v rozumnej miere tak sa to da. ak to uz zacne presahovat rozumnu mieru je zle. a to ja prave riesim tiez ci na to kaslat alebo to este risknut...
jj Husky Marttina on sa nezmení, možno na určitú dobu sa bude snažiť, ale človeka v jeho povahe nedokážeš zmeniť... Proste to nejde, už je moc starý aby sa menil... Takže pouvažuj, či to budeš znášať alebo nie, ale ver tomu, že sa iste nezmení, bude že moc žiarliť... a uznávam, že všetko má svoju mieru A mňa by ťažko žiarlivec zvládol
je dost blbe ked povies svojmu chalanovi ze si bola vonku s kamaratkami a on ich potom obvola ze ci je to pravda. ked ti kontroluje telefon a jeho najlepsiem kamaratovi nadava do K...tov ze bol s nou na kave pritom sa poznaju uz niekolko rokov. fakt len ruky prec a cim skor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Veď preto sme sa aj rozišli, lebo ja si rozkazovať nenehám a vždy spravím po svojom...
Takže neradím nikomu začínať si so žiarlivcom, jedine, ak nemate vlastnu hlavu
sme spolu tri roky aj ked sice sa so mnou teraz v sobotu rozisiel (volal mi kamarat na mobil ano? ) ze on uz nezvlada moje vycinanie ale prehnane ziarlil a akoze uz mu to doslo ze proste tak sa to robit neda takze uvidime... ziarli a dost ale povedal ze sa to zmeni uvidime ci sa necham zlakat ktovie. ale podla mna pokial je to v rozumnej miere tak sa to da. ak to uz zacne presahovat rozumnu mieru je zle. a to ja prave riesim tiez ci na to kaslat alebo to este risknut...
EQ