žiarlivosť je prirodzená ...aj ja som žiarlivá ..aj keď to veľmi nedávam najavo ...a je to len strach o milovanú osobu nič iné ...a aspon je to znakom toho,že ten dotyčný miluje toho druhého ,kedže nechce ,aby ho stratil
tak pokial je clovek sebavedomy nemal by ziarlit, ved si ten frajer vybral teba a ty mu mas verit ze aj ked bude s inymi nic sa nestane lebo ty si lepsia ako ostatny a preto ta ma ale ludia su podozrievavy a aj ja obcas ziarlim
žiarlivosť je majetnícky prístup k partnerovi/ke ale dalo by sa to charakterizovať aj ako strach - ak sa niekto dotýka mojej obľúbenej veci mám strach aby ju nezničil...
mne sa to paic ked chalan zialri ale s mierou keby ! anieze by som nic nemohla a ze by som sa na chlapov ani nemohla pozerat.. proste takeze fakt ze tak byma presvedccil zemam ma rad .
Úplne vtipná táto snaha vidieť vec iba z jednej strany ...
Mám nejakú strašne škodoradostnú chvíľku, ale pri myšlienke na to, že toto mohlo vzísť z nejakej partnerskej hádky či výmeny názorov mám chuť sa rozrehotať
Ale aby som nebol taký zlý, ak to tak náhodou je, takéto otázky sú vecou obojstrannej dohody, neexistuje žiadna objektívna odpoveď, ktorú by sa dalo hľadať ...
Teda sa samozrejme nedá povedať, že žiarlivosť je výhradne pozitívny, alebo výhradne negatívny pocit ...
Hlavne je na oboch partneroch, aby ju medzi sebou dostali na úroveň, ktorú dokážu obaja zniesť ...
Som žiarlivá, ale skôr v prípade, keď sa moji rodičia venujú inému decku a na mňa sa doslovne vyserú, nestáva sa mi to často, ale vtedy som schopná čohokoľvek.
Žiarlivosť ako taká je spôsobená nedostatkom dôvery, ak sa dvaja ľudia majú rovnako radi (nie tak že jeden by pre thoo druhého urobil čokoľvek a ten druhý len niečo), ak je vzťah vyvážený, tak žiarlivosť nie je na mieste. A ak vo vzťahu žiarivosť z nejakého dôvodu je, tak ten vzťah nemá cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len sa chcem spytat na nazory ostatnych
btw: áno, som strašne žiarlivá, aj keď to nedávam až tak najavo.
Mám nejakú strašne škodoradostnú chvíľku, ale pri myšlienke na to, že toto mohlo vzísť z nejakej partnerskej hádky či výmeny názorov mám chuť sa rozrehotať
Ale aby som nebol taký zlý, ak to tak náhodou je, takéto otázky sú vecou obojstrannej dohody, neexistuje žiadna objektívna odpoveď, ktorú by sa dalo hľadať ...
Teda sa samozrejme nedá povedať, že žiarlivosť je výhradne pozitívny, alebo výhradne negatívny pocit ...
Hlavne je na oboch partneroch, aby ju medzi sebou dostali na úroveň, ktorú dokážu obaja zniesť ...
Žiarlivosť ako taká je spôsobená nedostatkom dôvery, ak sa dvaja ľudia majú rovnako radi (nie tak že jeden by pre thoo druhého urobil čokoľvek a ten druhý len niečo), ak je vzťah vyvážený, tak žiarlivosť nie je na mieste. A ak vo vzťahu žiarivosť z nejakého dôvodu je, tak ten vzťah nemá cenu.