@klaudiqaaa ale zato ze je stebou nemoze mat kamaratky? ved on predtebou mal kamosky, to teraz ich nema ani nvimat ze existuju ? hm??
takze ked nejakej svojej dobrej kamaratke ktoru pozna 20krat dlhsie ako teba lajkne fotku cisto z kamaratstva fakt natom nic zleho nevidim a su aj horsie veci ako lajkovanie fotiek
@klaudiqaaa zabúdaš nato hlavné, vzťah je najmä o dôvere medzi dvoma ľuďmi takže trošku voľnosti nezaškodí trošku dôvery
jasné aj ja sa cítim divne keď mi ide láska s nejakým kamarátom von, atď. a už mi to rad pokazilo celý deň lebo sme sa kus povadili... ale tak verím jej
@tomco721 no ale povedz je normalna byvala, ze mu posle 20 ziadosti o priatelstvo a ked na poslednu da povolit, ze snad bude klud zacne mu komentovat kazdy jeden status a dokonca ked nahodou nie je online tak mu prida prispevky na nastenku? nebol jeden den od doby co si ju pridal aby som pri kliknuti na jeho profil nevidela jej ksich...
@tomco721 najprv som jej napisala nech sa zkonsoliduje a on ju potom zmazal, svojim sposobom som to zobrala na seba a strapnila sa, ale už bude hadam klud...
@tomco721 ale inak riadny pripad, ked sme mali 3 mesiace, takmu poslala spravu, ze "dnes by sme spolu boli 2 roky"... polka ludi na FB ani nenapise svojim kamaratom spravu na vianoce ci na novy rok, len ich otaguju na blbom obrazku, ona si najde cas napisat osobne niekomu koho nema v kontaktoch... s vyhovorkou "ho poznam dlho tak chcem aby sme boli kamarati"
@sandy114 ťažko odhadovať druhých ak ich nepoznám... takže velmi nechcem ju rozoberať, ale tak čo ty vieš možno bola silno zamilovaná a chcela mať aspoň aký taký kontakt, ale uznám ti, že každodenne vypisovanie je už chorobná závislosť na niekom, alebo naňho bola tak navyknutá, že nevie prestať no chápeš čo chcem povedať...
btw ber tak, 3mesiace ešte je len málinko, a keď ona s ním bola aspoň rok a chorobne bola zamilovaná tak sa ani velmi nedivím...
@tomco721 podvadzala ho... ono nejde o to kolko sme boli my spolu... ale nie je chore niekomu pol roka po rozchode napisat, ze dnes by sme boli spolu 2 roky?
@sandy114 ako som už napísal, nepoznám jeho bývali vzťah ani JU, takže som len tak zhrnul možnosti... akurát do mňa nerv vošiel jak som to prečítal...
neznášam podvádzanie! eh a ešte viackrát to už je fakt veľa, keby som bol na jeho mieste neviem o tom že existuje,
Ignor, na FB by som aj sťažnosť poslal ak by bolo nutné (obťažovanie), není problém mať pokoj od niekoho ak to naozaj chceš, jediny problem vidím v tom že by mala moje číslo :/ ale počítajme s tým, že nie každý ma milion volnych sms a minút
proste ako, nevera dokonca viackrát! nikdy nebudem schopný niečo také dokázať... možno budem naďalej milovať ale zároveň nenávidieť, ale je to proste vec po ktorej moje srdce pukne...
Ja som strašne moc žiarlivá. Neviem si pomôcť. A nie len na priateľa ale aj na kamarátov, na rodinu na každého čo poznám. Ja to neviem ovládnuť niekedy vôbec. :p
hmm. naposledy som sa s ním hádala o tom tento týždeň niekedy, ale to je dôležité povedať, že som sa snažila vyrobiť scénu a on sa na tom smial, lebo to nemalo vôbec opodstatnenie, a potom ma to ešte aj strašne nasralo, išla som sa prejsť a dupotať von a bolo fajn
a minule som sa na jednom koncerte stretla s bývalým a henten sa odomňa celý čas nepohol, ani pre pitie nechcel ísť, striehol a keď sme prišli domov, ešte aj urazený bol. ale to som sa zas na ňom smiala ja
žiarlime obidvaja, ale tak smiešne, aj keď sama o sebe dobre viem, že som extrém, ale keďže on je človek nevytočitelný, tak sa nebojím, že by kvôli tomu nastali nejaké prudké hádky. on sa tak kukne, usmeje sa, ide preč a ja si vtedy uvedomím, že ty krava sprostá
Podľa mňa je žiarlivosť potrebná, aspoň viete, že vám na tom človeku záleží, samozrejme to zase netreba preháňať ..a hádať sa preto, dosť často však ničí vzťahy.. a bohužiaľ kamarátstva ..
inak, ja sama som extremne ziarliva, no nedavam to najavo. racionalne si uvedomujem, ze mi sibe. len potom musim strazit, aby som to nekompenzovala niekde inde, v nejakej inej oblasti.
ja som si stále nahovárala že: nie som žiarlivá, nevadí mi nič a pod. Nakoniec som si uvedomila že niektoré veci ktoré robí moj priatel ako doučovanie jeho "najlepšej kamarátky"... Toto som mu aj priamo vyčítala... keďže to dievča je strašne detinské teda aspoň podľa mňa.
Myslím že tak by ragovala každé normálne dievča... Ale ináč som zástancom že aj keby ma pri moje možno aj slepej dovere nejaký hajzlík podviedol tak aspon viem že som bola s maximálnym debilom a o takého nemám záujem....
Neviem z čoho sa táto žiarlivosť vykľula... si priznajme, že všetci sme žiarlivý, buď menej alebo viac... buď to dávame najavo alebo držíme v sebe ale v každom štipka je.
Je to dobou? ktorá nás naučila, že o veci sa dá veľmi ľahko prísť ? a preto si všetko na čom nám tak záleží tak urputne chránime?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@klaudiqaaa ale zato ze je stebou nemoze mat kamaratky? ved on predtebou mal kamosky, to teraz ich nema ani nvimat ze existuju ? hm??
takze ked nejakej svojej dobrej kamaratke ktoru pozna 20krat dlhsie ako teba lajkne fotku cisto z kamaratstva fakt natom nic zleho nevidim a su aj horsie veci ako lajkovanie fotiek
jasné aj ja sa cítim divne keď mi ide láska s nejakým kamarátom von, atď. a už mi to rad pokazilo celý deň lebo sme sa kus povadili... ale tak verím jej
Ona chápe že ja mám kamarátky, ja chápem že ona má kamarátov. A obaja vieme že ten druhý by určite nespravil niečo čo by sa nám nepáčilo.
Ale to tak musí byť, je to v prvom rade o tolerancii a dôvere, bez toho vzťah fungovať nemôže, a keby som jej neveril tak by som s ňou nebol.
dievča čo nevie pochopiť že proste skončilo! take fakt nemusím.
verím ti, že aj napriek tomu, že tvojmu priatelovy to je asi jedno comu tam pise, komentuje, tak verim, že to môže niekedy zabolieť, zamrzieť... :/
Hmm tak nech si ju vymaže a máte pokoj na duši obaja nie?
toto som sa snažil vysvetliť aj @kladiqaaa
btw ber tak, 3mesiace ešte je len málinko, a keď ona s ním bola aspoň rok a chorobne bola zamilovaná tak sa ani velmi nedivím...
neznášam podvádzanie! eh a ešte viackrát to už je fakt veľa, keby som bol na jeho mieste neviem o tom že existuje,
Ignor, na FB by som aj sťažnosť poslal ak by bolo nutné (obťažovanie), není problém mať pokoj od niekoho ak to naozaj chceš, jediny problem vidím v tom že by mala moje číslo :/ ale počítajme s tým, že nie každý ma milion volnych sms a minút
proste ako, nevera dokonca viackrát! nikdy nebudem schopný niečo také dokázať... možno budem naďalej milovať ale zároveň nenávidieť, ale je to proste vec po ktorej moje srdce pukne...
a minule som sa na jednom koncerte stretla s bývalým a henten sa odomňa celý čas nepohol, ani pre pitie nechcel ísť, striehol a keď sme prišli domov, ešte aj urazený bol. ale to som sa zas na ňom smiala ja
žiarlime obidvaja, ale tak smiešne, aj keď sama o sebe dobre viem, že som extrém, ale keďže on je človek nevytočitelný, tak sa nebojím, že by kvôli tomu nastali nejaké prudké hádky. on sa tak kukne, usmeje sa, ide preč a ja si vtedy uvedomím, že ty krava sprostá
nekedy sa cítim ako šibnutá ked mi už vadí skoro setko...
Myslím že tak by ragovala každé normálne dievča... Ale ináč som zástancom že aj keby ma pri moje možno aj slepej dovere nejaký hajzlík podviedol tak aspon viem že som bola s maximálnym debilom a o takého nemám záujem....
Je to dobou? ktorá nás naučila, že o veci sa dá veľmi ľahko prísť ? a preto si všetko na čom nám tak záleží tak urputne chránime?