Ricinovy olej na korienky, kokosový olej na končeky. Šampón/kondicionér Redken/John Frieda/Tony&Guy/Kerastase (plno chemie ale nič prírodné som zatiaľ nenašla s čím by som bola spokojná)
tekvicovy olej je u mna zaklad, robim z neho cca hodinu pred umytim zabal na celych vlasoch aj masirujem do korienkov a kazdy vecer ho lyzicku aj jem a fakt je super! co sa samponov tyka, tak manufakturu pivovy sampon a balzam momentalne striedam s tymto samponom
@myschka Urtekram si skusala? Mne velmi vyhovuje a to som sa bala prirodnych samponov. » www.notino.sk/nashi-argan/the... Ja nedam dopustit na toto. Tiez dost chemie ale robi zazraky a dokonalo vonia.
Ja na tvar a vsetko ostatne pouzivam prirodnu kozmetiku, no na vlasy aj ked som skusila vselico, nic mi nevyhovuje viac nez klasicky komercny drogeriovy elseve sampon a maska, take tie pre extra znicene vlasy
kedze si zehlim na 230 stupnov aj fenujem a to vzdy, proste potrebujem toto inak ich mam skarede a suche :/
aa @barb dnes som si bola po ten pupalkovy olej, museli mi ho objednat v lekarni ten cisty, uz som mala prvu lyzicku, tak snad pomoze dakujem!
Som lenivá marha, používam väčšinou detský šampóno-sprcháč z Lidlu a som s ním veľmi spokojná, keď ho nemáme, tak používam kozmetiku od mamky (matrix), ale za to mi nadáva, tak si radšej kupujem svoje.
Kedysi som sa hennovala, ale samú ma to nebaví a dosť na to kašlem.
Občas si kydnem na noc dáky ten olej alebo bambucké maslo a idem spať.
Sem tam zjem nejaký ten biosil.
sampon urtekram a aj kondicioner.
maska alverde z dm, taka fialova je super!!!!
a to je vsetko, obcas si urobim taky vyluh zo zihlavy a vylejem na seba
Dvakrat za tyzden sa ucesem, potom si zatocim hovnobun a dufam, ze vydrzi do buduceho cesania
Neda sa to inak ako arogantne povedat, ale mam velmi huste vlasy a velmi rychlo mi rastu, co ma jedno I druhe dost obtazuje. Takze v den umytia som fabulous vlasata bohyna a potom na to serem.
Zo samponov stale hadam kombinaciu na mastne a farbene zaroven, nic moc Bioderma Node G je zazrak, ale boli ma ta cenovka.
tak okrem toho,ze teraz beriem donna hair tabletky,lebo mi vypadavaju velmi vlasy,tak si pravidelne robim masku z oleja (podla toho aky mam zrovna doma-olivovy/kokosovy/ricinovy/tekvicovy/arganovy/etc...niekedy zmiesam aj viac druhov oleja napr. s avokadom, bananom,medom,vajickom(ale odkedy sa mi vplyvom teplej vody uvarilo vo vlasoch,tak to uz ne)
ptm mam vselijake olejceky na konce (ci uz z drogerky alebo nejaku kadernicku znacku..odporucam taky v cerv.flakone znacky kallos)..mam suche vlasy,takze na konce si davam bud to alebo kokosovy olej takmer nonstop a kazdy den
v lete si skoro nefenujem vlasy,ale takto v zime musim,lebo by mi prechladla gebula a hned by som mala nadchu, takze pouzivam ochranny sprej
ptm samozrejme hennujem,co je teda pre moje vlasy uplne top!
aaa este si zvyknem robit odvar z ibišteka,lebo ten ma tiez skvely vplyv na vlasy a blahodarne ucinky a davam ho aj do henny
sampon mam prirodny, na vypadavanie vlasov, objednany z netu
kondicioner mam rakytnikovy
ked budes chciet aj ostatne znacky /kondicioneru, samponu,etc. oznac ma/
a teraz som si zaobstarala bambucky olej,tak uz aj ten vyskusam na vlasy a uvidime co to dá
jaj a dodatok k spomenutemu ricinovemu oleju-patlala som si ho na obocie kazdy vecer 3 mesiace a neporastlo ani hovno takze nvm ci mi pomoze na tie vlasy,ale nevadi.ked uz ho mam
ten Urtekram s ruzou je najlepsi sampon aky som kedy mala @12
a pouzivam k samponu samozrejme kondicioner, bione cosmetics (bio keratin+obilne klicky) kupeny na zaklade recenzii a je fakt skvely a kvalitny, len ten dizajn je spatny po umyti si len tak precesem vlasy s kokosakom a kedze mam vlny tak sa mi to ani nezamasti a su leskle.. a okrem kokosaku pouzivam este na masky ricinovy a marhulovy, obidva super. ale tak zaklad je si vlasy pravidelne strihat a nedavat na ne vela chemie
pouzivam uz vsetko okrem kondicioneru v spreji prirodne a stale sa bojim na to presedlat, ze budem mat drsne vlasy a nerozcesem ich tak lahko ako som zvyknuta
@barb tak ja som s nim spokojna,prave som si ho aj teraz dala, vonia pekne,ale len kratko,ale asi treba len vyskusat. kazde vlasy su ine.na moje je super,na tvoje moze aj nemusi sadnut. zas nechcem aby si si kupila a potom na mna nadavala .
dlho som skusala vsetky mozne zarucene vecicky, na zdravie vlasov a pekny vzhlad mi najviac pomohol arganovy olej ale co sa tyka rastu...ja som tomu tiez nechcela verit, ale kupujem si vyhradne sampon z COOP JEDNOTY, zihlavovy, stoji tusim euro, uplne smiesne a vlasy mi rastu ovela ovela rychlejsie
kokosový olej (občas aj na pokožku, keďže mám sklony k zosušovaniu , obyčajný žihľavový šampón, prípadne detský johnsons + gliss kur kondicionér ten čierny.. je to vlastne celkom náhodné kombo čo teraz používam ale zdá sa mi, že celkom prospieva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» www.notino.sk/nashi-argan/the... Ja nedam dopustit na toto. Tiez dost chemie ale robi zazraky a dokonalo vonia.
kedze si zehlim na 230 stupnov aj fenujem a to vzdy, proste potrebujem toto inak ich mam skarede a suche :/
aa @barb dnes som si bola po ten pupalkovy olej, museli mi ho objednat v lekarni ten cisty, uz som mala prvu lyzicku, tak snad pomoze dakujem!
Kedysi som sa hennovala, ale samú ma to nebaví a dosť na to kašlem.
Občas si kydnem na noc dáky ten olej alebo bambucké maslo a idem spať.
Sem tam zjem nejaký ten biosil.
maska alverde z dm, taka fialova je super!!!!
a to je vsetko, obcas si urobim taky vyluh zo zihlavy a vylejem na seba
Neda sa to inak ako arogantne povedat, ale mam velmi huste vlasy a velmi rychlo mi rastu, co ma jedno I druhe dost obtazuje. Takze v den umytia som fabulous vlasata bohyna a potom na to serem.
Zo samponov stale hadam kombinaciu na mastne a farbene zaroven, nic moc Bioderma Node G je zazrak, ale boli ma ta cenovka.
tak okrem toho,ze teraz beriem donna hair tabletky,lebo mi vypadavaju velmi vlasy,tak si pravidelne robim masku z oleja (podla toho aky mam zrovna doma-olivovy/kokosovy/ricinovy/tekvicovy/arganovy/etc...niekedy zmiesam aj viac druhov oleja napr. s avokadom, bananom,medom,vajickom(ale odkedy sa mi vplyvom teplej vody uvarilo vo vlasoch,tak to uz ne)
ptm mam vselijake olejceky na konce (ci uz z drogerky alebo nejaku kadernicku znacku..odporucam taky v cerv.flakone znacky kallos)..mam suche vlasy,takze na konce si davam bud to alebo kokosovy olej takmer nonstop a kazdy den
v lete si skoro nefenujem vlasy,ale takto v zime musim,lebo by mi prechladla gebula a hned by som mala nadchu, takze pouzivam ochranny sprej
ptm samozrejme hennujem,co je teda pre moje vlasy uplne top!
aaa este si zvyknem robit odvar z ibišteka,lebo ten ma tiez skvely vplyv na vlasy a blahodarne ucinky a davam ho aj do henny
sampon mam prirodny, na vypadavanie vlasov, objednany z netu
kondicioner mam rakytnikovy
ked budes chciet aj ostatne znacky /kondicioneru, samponu,etc. oznac ma/
a teraz som si zaobstarala bambucky olej,tak uz aj ten vyskusam na vlasy a uvidime co to dá
jaj a dodatok k spomenutemu ricinovemu oleju-patlala som si ho na obocie kazdy vecer 3 mesiace a neporastlo ani hovno takze nvm ci mi pomoze na tie vlasy,ale nevadi.ked uz ho mam
ale maximum co robim ze si ich umyjem a rozcesem
a pouzivam k samponu samozrejme kondicioner, bione cosmetics (bio keratin+obilne klicky) kupeny na zaklade recenzii a je fakt skvely a kvalitny, len ten dizajn je spatny po umyti si len tak precesem vlasy s kokosakom a kedze mam vlny tak sa mi to ani nezamasti a su leskle.. a okrem kokosaku pouzivam este na masky ricinovy a marhulovy, obidva super. ale tak zaklad je si vlasy pravidelne strihat a nedavat na ne vela chemie
pouzivam uz vsetko okrem kondicioneru v spreji prirodne a stale sa bojim na to presedlat, ze budem mat drsne vlasy a nerozcesem ich tak lahko ako som zvyknuta
» www.kallos.sk/index.php/compo...
ma taku zvlastnu hustejsiu gelovu konzistenciu,takze treba si dat pozor,nech ho nevytlacis prilis vela
a je naozaj skvely
je to 100% čistý štýrsky tekvicový olej