Páči sa vám vaš život? Ste spokojný s tým ako ho žijete?...Snažíte sa plnit si sny a dopracovat sa tam kam chcete? Venujete sa tomu čo vás ozaj baví a naplna? Aké su vaše predstavy do budúcna? Máte stanovené jasné ciele, čo chcete a čo nie?, Čo by ste chc
minulý rok bol pre mňa prelomový a som spokojný s tým, ako dopadol, takže môžem povedať, že žijem svoj sen, jeden z mnohých
mám určité ciele, jasné aj také hmlisté
nebudem ich však prezrádzať, lebo jednak si treba chrániť myšlienky a nápady, a jednak napísaním/vyslovením strácajú svoju hodnotu...je ťažšie ich dosiahnuť
nie. Sny su vždy krajšie ako realita da sa však povedať, že sčasti sa mi dari splnať niektore ciele ine vsak nie a tych nie prevlada. takze nie. a podla mna malokto zije naozaj svoj sen
dost sa mi paci, do istej (dost uspokojivej) miery sa mi dari plnit si sny, robim dost vela veci, co ma bavia, mam relativne jasne ciele a tak no...ale dakedy ma riadne zivot gniavi a nevladzem...darmo, tak to asi byva
ach jaj, ja už mám od malička nejaké ciele.. a poväčšinou, ak som nezmenila názor, sa mi splnili.. ale svôj sen si ani zďaleka nesnívam, pretože niektoré udalosti, čo znepríjemnili môj život....... ale to asi patrí k životu... a môj sen si budem žiť v tedy, keď sa mi splnia ďalšie moje ciele... takže o také dva roky.
zivot sa mi páči,som tak stredne spokojna moze byt lepsie,sny si plním,schudla som kilečko.xD..venujem sa tomu čo ma baví do budúcna predstavy ...vidím tam čiernu dieru,ciele mám ale hovno z toho.,zmeniť by som chcela -nech vykynožia buzerantov z bratislavy vratane ketaminoveho šialenca=D list ejžiškovi=D
Ste spokojný s tým ako ho žijete? Niektore veci by som asi mal riesit inac, napriklad by som bol rad, keby som nebol taky lenivy...
Snažíte sa plnit si sny a dopracovat sa tam kam chcete? No, podla toho. Ak je ten ciel pre mna fakt dolezity, a aj si myslim, ze je tam neaka ta sanca ho dosiahnut, tak sa o to pokusam.
Venujete sa tomu, čo vás ozaj baví a napĺňa? Ano, ale priliz malo... Zivit sa prechadzkami v prirode (a podobne) asi neda...
Aké su vaše predstavy do budúcna? Majitel neakeho podniku... + vela volneho casu na cestovanie, sport, hudbu...
Máte stanovené jasné ciele, čo chcete a čo nie? Väcsinou ano. V niektorych veciach sa este neviem rozhodnut...
Čo by ste chceli zmeniť? Tak ako povedala @Narazuvzdorna trvale bydlisko, ale aj moju "pracu/brigadu", alebo ako to mam nazvat...
nie, nežijem svoj sen, je vela veci ktore chcem dokazat, no este nenastal spravny cas,kedze ide o univerzitu, pracu a podobne...a dalsi z mojich snov ma tiez este cas, no nemozem nic spravit preto aby sa podaril, nemozem to nijak ovplyvnit, preto neviem ci ho vobec niekedy budem zit
Ja osobne som so svojim životom veľmi spokojná. Mám skvelú rodinu a tú najlepšiu sestru na svete, priateľov,ktorých milujem a môžem sa na nich spoľahnúť, som zdravá, šťastná,chodím na dobrú školu a darí sa mi...Všetky svoje sny si plním najlepšie ako sa dá a ako viem. Venujem sa tancu,ktorý ma neuveriteľne napĺňa, vďaka nemu som spoznala tých najlepších ľudí, cestujem po celom Slovensku, často trávim víkendy na rôznych akciách a súťažiach, kde som s ľuďmi,ktorých zbožňujem,všade hrá skvelá hudba a všetci tancujú....Nič viac si ani nemôžem priať....
Plány do budúcna aj sú...Stále sa venovať breaku, veľa cestovať a niečo v ňom dosiahnuť, vyštudovať právo.....Samozrejme,že by som aj chcela,aby sa niečo zmenilo...Napríklad vzťah rodičov ku mne a mojej sestre...Poprípade nájsť toho "pravého" ako sa hovorí....Ale inak som so svojím životom nadmieru spokojná
Nie, vďaka môjmu zabijáckemu perfekcionizmu. Mám kopu snov, ktoré nie sú zlúčiteľné medzi sebou a už vôbec nie s realitou.. Niekto povie, že som ešte mladá, dozrejem a pochopím, že svet je o niečom inom a budem šťastná s tým čo mám ale ja o tom čím ďalej tým viac pochybujem.
Akurát sa u mňa uplatňuje, že čím viac mám, tým menej spokojnejšia som...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mám určité ciele, jasné aj také hmlisté
nebudem ich však prezrádzať, lebo jednak si treba chrániť myšlienky a nápady, a jednak napísaním/vyslovením strácajú svoju hodnotu...je ťažšie ich dosiahnuť
Nie, nežijem svoj sen, brázdim realitou a potom to tak i vyzerá.
Ste spokojný s tým ako ho žijete? - NIE
...Snažíte sa plnit si sny a dopracovat sa tam kam chcete? - Nie tak celkom ...
Venujete sa tomu čo vás ozaj baví a naplna? - snažím sa, aj by sa to všetko dalo nebyť školy a niektorých ľudí čo po mne stále niečo chcú ...
Aké su vaše predstavy do budúcna? - peniaze, peniaze, peniaze, sláva, sláva, peniaze ...
Máte stanovené jasné ciele, čo chcete a čo nie? - ÁNO
, Čo by ste chceli zmenit? - Takmer všetko
Ste spokojný s tým ako ho žijete? Dlhodobá spokojnosť je nereálna.
Snažíte sa plnit si sny a dopracovat sa tam kam chcete? Not at all.Čakám na pečené holuby.Zatiaľ padajú.
Venujete sa tomu, čo vás ozaj baví a napĺňa? Nič také neexistuje.
Aké su vaše predstavy do budúcna? Drogová magnátka.Výhody z toho plynúce.
Máte stanovené jasné ciele, čo chcete a čo nie? Viem, čo nechcem.
Čo by ste chceli zmeniť? Trvalé bydlisko.
Ste spokojný s tým ako ho žijete? Niektore veci by som asi mal riesit inac, napriklad by som bol rad, keby som nebol taky lenivy...
Snažíte sa plnit si sny a dopracovat sa tam kam chcete? No, podla toho. Ak je ten ciel pre mna fakt dolezity, a aj si myslim, ze je tam neaka ta sanca ho dosiahnut, tak sa o to pokusam.
Venujete sa tomu, čo vás ozaj baví a napĺňa? Ano, ale priliz malo... Zivit sa prechadzkami v prirode (a podobne) asi neda...
Aké su vaše predstavy do budúcna? Majitel neakeho podniku... + vela volneho casu na cestovanie, sport, hudbu...
Máte stanovené jasné ciele, čo chcete a čo nie? Väcsinou ano. V niektorych veciach sa este neviem rozhodnut...
Čo by ste chceli zmeniť? Tak ako povedala @Narazuvzdorna trvale bydlisko, ale aj moju "pracu/brigadu", alebo ako to mam nazvat...
Plány do budúcna aj sú...Stále sa venovať breaku, veľa cestovať a niečo v ňom dosiahnuť, vyštudovať právo.....Samozrejme,že by som aj chcela,aby sa niečo zmenilo...Napríklad vzťah rodičov ku mne a mojej sestre...Poprípade nájsť toho "pravého" ako sa hovorí....Ale inak som so svojím životom nadmieru spokojná
Akurát sa u mňa uplatňuje, že čím viac mám, tým menej spokojnejšia som...
Zivot ma bavi ale mohol by byt lepsi , rozhodne svoj sen ZATIAL nezijem