So susedmi nie ..s nimi udrziavam vzdy priatelsky vztah, no na grilovacke sme spolu este nikdy neboli
...ale zato s mojimi ludmi ano a casto
Neexistuje Leto bez grilovacky piva hudbz a smiechu
s dvomi (sused v byte v nasom dome) a manzelsky par z vedlajsieho domu. inak nie. napisem zas o par rokov, ked sa prestahujem - tam ratam, ze toho bude viacej
máme na streche spol. terasu s grilom a slnečníkmi, takže sa stretávame dosť často, tak zo štyroch, piatich bytov... ale inak sa stretávame len s jednym mladym parom odnaproti, ktorým obcas postrážime aj prckov a s jedným starým skoro 90 r. pánom, ktorý býva nad nami, vie úúžasne rozprávať zážitky z vojny a vlastne z celeho svojho života a chodíme mu často nakupovať
Ja konkrétne nie ale moji rodičia hej. Bývame na ulici, kde stavali domy všetci naraz a všetci boli bezdetní v tom čase. Potom samozrejme mali deti a tak som mala spolužiakov v každom dome
Teraz sa stretávajú pri oslavách menín. Ked má niekto z nich meniny stretnú sa u oslávenca a rečujú.
Ani nie. Jedna suseda nám dáva uhorky, druhý sused nám dáva drevo lebo my kúrime drevom a on nie, potom ja sem-tam odveziem susedku dakde keď ju vidím že ide bo nemá auto a deti/vnukov má v robote, inému zase postrážim decko ked treba, ale ako nejako extra komunita to neni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
.., ale aj tak si myslím že držať po kope 15 ľudí vo forme spoločných večerov, premietaní, opekačiek a varení je veľmi obdivuhodný a príjemný počin :3
...ale zato s mojimi ludmi ano a casto
Neexistuje Leto bez grilovacky piva hudbz a smiechu
@superpinkhero aj ja chcem
Teraz sa stretávajú pri oslavách menín. Ked má niekto z nich meniny stretnú sa u oslávenca a rečujú.