ona je veľmi pobožná a strašne sa hanbí za to, že bola slobodná mamička a tak... no a momentálne je na tom s pamäťou dosť zle, čiže už sa to asi ani nikdy nedozvieme
praprababka mi zomrela ked som mal 9, moja prababka (jedineho prarodica ktoreho som poznal) zomrela tusim v roku 2003, takze nie, uz nemam prastarych rodicov.
tak ale... som myslela, že takéto aféry sa riešia len vo filmoch a hlavne teraz, po takom čase... už jej to môže byť jedno, veď vďaka "tomu" má teraz rodinu akú má...
@mielikki to teda! jediné, čo povedala, je, že to je/bol nejaký STRAŠNE bohatý podnikateľ s nábytkom v Česku no a teraz sa môžeš aj zblázniť od zvedavosti
ja som asi jedna z mála, ktorá si ich pamätá fakt dosť.. ak dobre počítam, tak asi piatich. bohužiaľ ale v posledných rokoch zomreli, akurát jednu prababku z mamkinej strany ešte mám
Jeden ešte žije, dvaja prastarí rodičia mi zomreli len nedávno, ešte jednu prastarkú si pamätám, tá síce umrela už asi pred 10-timi rokmi, ale pamätám si ju. Takže štyroch som osobne poznala/poznám a pamätám si ich. Žije už len jeden.
Poznala som len jednu prababku, (s ostatnými sme sa ,,minuli" ) ktorá zomrela pred 5 rokmi, bože to letí...ale som rada, že som ju poznala taký dlhý čas (15 rokov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(A ak by žila, tak by mala nejakých 111 rokov, čo teda už veľmi reálne nie je
ona je veľmi pobožná a strašne sa hanbí za to, že bola slobodná mamička a tak... no a momentálne je na tom s pamäťou dosť zle, čiže už sa to asi ani nikdy nedozvieme
tak ale... som myslela, že takéto aféry sa riešia len vo filmoch a hlavne teraz, po takom čase... už jej to môže byť jedno, veď vďaka "tomu" má teraz rodinu akú má...
Teraz zostáva len nejaký obchodný register a pozerať, kto mal nábytkárske firmy v tej dobe
Ostatných som nezažila.
jasné
oh, tak sorko, matika nebola nikdy moja silná stránka