Aké mesto je krajšie zaujímavejšie? Kde je viac možností? Viete poradiť nejaký dobrý podnik, kaviareň, reštauráciu alebo niečo zaujímavé, čo sa tam dá vidieť?
v martine teraz vznikla kaviareň s mačkami, ale úprimne si myslím, že okrem "stredísk národnej kultúry", kvalitného divadla a krásnej prírody tam toho moc na pozeranie nie je.
žilina je trochu väčšie mesto, čo značí trochu viac možností, podnikov a tak všeobecne, medzi žilinou a martinom je hrad strečno, z ktorého je celkom fajn výhľad, dá sa tam previesť na plti po váhu a tak
chceš tam ísť len na výlet alebo uvažuješ o sťahovaní?
V Ziline máš lepšie obchody na nakupovanie (ak si baba), je tam Stanica Žilina, kde robia fajn koncertíky a kultúrne podujatia
Ale zasa Martin je tiež ako mesto pekné, i keď v Žiline sa mi námestie páči viac, z Martina to máš do Žiliny na tie nákupy aj tak dosť blízko,vlakom za pár minút, je tu divadlo a pekný cintorín ( ), LEPŠIA NEMOCNICA AKO V ŽA a je tu dosť od ruky TESCO a nahovno MHD....
každé mesto má svoje pre aj proti, sama by som si nevedela vybrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A Martin, no... veď moje rodné mesto
žilina je trochu väčšie mesto, čo značí trochu viac možností, podnikov a tak všeobecne, medzi žilinou a martinom je hrad strečno, z ktorého je celkom fajn výhľad, dá sa tam previesť na plti po váhu a tak
chceš tam ísť len na výlet alebo uvažuješ o sťahovaní?
a isto je viac moznosti v Ziline, proste krajske mesto, (aj ked po Brne mi uz pride dost taka diera)
Ale zasa Martin je tiež ako mesto pekné, i keď v Žiline sa mi námestie páči viac, z Martina to máš do Žiliny na tie nákupy aj tak dosť blízko,vlakom za pár minút, je tu divadlo a pekný cintorín ( ), LEPŠIA NEMOCNICA AKO V ŽA a je tu dosť od ruky TESCO a nahovno MHD....
každé mesto má svoje pre aj proti, sama by som si nevedela vybrať
tak to je ofc najväčšie plus žiliny
V ZA je tažko vybavit pokutu za rýchlosť...