Tak ja som nepočula, že by bolo zle priateľ má vždy kde sa ísť baviť... budte radi že ste ešte neboli v DK, tu už fakt nič nieje... Ale je pravda ja som v ZA nebola, ale v Brne je perfektne a v našom bare robí strašne sexi čašník
coze?o com pisete?mate Ulala,Alcatraz,Michigan...Guru,proste co len chcete akykolvek styl,Povazsky chlmec nie je tak daleko tam mate komerciua ak chcete...proste akoto,ze sa nemate kde bavit...nechapem
no alcatraz je teraz uplny zhas xodia tam ciste vlcince....mixigan je celkom spoko ....a ulala..hmmm az na toho debilneho vyhadovaca sa to da....no newiem ale xce to nieco new...na vlkox je ted otvoreny Xtreme tak som zvedava...
ked sa povie "kam sa ísť baviť", všetci sa rozprávajú o krčmách a diskobaroch. a čo takto aj trochu kultúry? stanica-záriečie? tam furt bývajú nejaké akcie.
chcem reagovat ze nieje az take dolezite kam sa ist v ZA bavit podnikov je dost aj uroven je celkom slusna podla mna je dolezitejsie skym pretoze ked je dobra banda sa zabavia aj na stanici vo vyzieraku aten je nonstop vyhoda he he a ADUSKA ak myslis v ulala takeho vysoky a neuveritelne tucny a holohlavy to je sused on iba vyzera tak debilne inak pohoda chalan to asi vse.
mnoo podla mna mate kdeee ist....mam kamarata zo ZA a este nikdy nestazoval,ze nie je kde.....a mate brutalne vela diskotek...skus prist do PO a uvidis,ci sa TU vobec niekde da ist
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
raz v Ulala, tam bolo napicu...
a raz v Sfere, tam som bol tak najebany, ze ani nepamatam