Diskoték je tu zopár ale neviem ako to tam je keďže tam nechodím. jediné čo viem že do ulala chodí veľa ľudí a že sú diskotéky aj cez týždeň ale neviem presne . Veľké nákupné centrá tiež (mirage, aupark,tesco, carrefour,)
centrum je celkom v pohode. Okolie je tiež zaujímavé ak máš rada prírodu je tu pár pekných miest
joj skodaze tak blizko byvam keby som sla na vyksu ta idem do Za nadaku mnesa tak paci to mesto teda jabysom tam chcela rovno byvat pekne cele.. arada tam chodim ale neznasam tampri mirage v lete ked idem tie sporste lietajuce holuby omg!!..
cez deň poď do čajovne slnko a mesiac ti fajnú vodnú,aj čajík zrobím a večer ak máš rada aj disko disko máme ale tam sa mne nepáči radšej na nejaký koncert
Tak večer buď Ulala, Miami- podľa mňa Miami lepšie i keď tam chodí menej ľudí ako do Ulala - tam býva diskotéka aj v utorok - nie že by som to nejak extra vymetala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
centrum je celkom v pohode. Okolie je tiež zaujímavé ak máš rada prírodu je tu pár pekných miest
Asi najlepší bar: XXL. Nachádza sa na masaričke kde sú aj 2 metalshopy
Koncerty tu celkom ujdú no mohlo by ich byť viac
Väčšina zaujímavého teda ak ide o kluby obchody a tak je v centre.
Za málo
mirage je fajn,aupark(hlavne panta rhei ) a divadlo. a proste je fajn
..rada tlieskam v strede námestia
...tusim v dajakom shopping centre ano,ale ci je to zrovna mirage netusim
skus kuknut na nete...ale samizda,ze je to bud v auparku alebo Maxe...alebo moznoze aj v Mirage...netrufam si tipnut ani
Koncerty bývajú v Smerre
a cez deň hoc kde je tam toho kopu
Chodiť sa dá na koncerty: do Smerru, do Boonkru, do Retra a Chilloutu (inde neviem, že by robili koncerty...ak potrebuješ vedieť kde to je, ozvi sa)
diskotéky - Infinity, Uh-la-la, Miami...a milion ďaľších -> neviem aké sú, nechodím tam
dnb party - pravidelne boonker
rockerov nájdeš najmä v XXl a RTM
tri čajovne v centre...
nuž pýtaj sa, čo ešte
a na pravej strane keď ideš od mirage.