Neviete prosim vas niekto o nejakom internetovom obchode (moze byt aj zahranicny) kde by sa dala kupit zimna obuv pre psy?? Aby sa psovi nezachytaval sneh do labiek. Nieco ako maju sibirsky husky na zaprahoch. Nehladam ziadne gicoviny, ale nejake normalne
najskôr by si mal zájsť do obchodu a zistiť či to tvoj pes znesie, bola som totiž svedkom keď som naposledy kupovala môjmu psovi kabátik ako obuli jedného hava a on tam začal behať len po predných labkách..
ako povedala @nena52 , radšej by som pohľadala nejaký taký "kamenný" obchod v tvojom okolí, lebo veľa psíkov to ani neznesie, takže to budeš kupovať zbytočne.
@buffer je rozdiel, ked to chce niekto proti zachytavaniu snehu medzi vankusiky na labkach a len tak ak mas dlhosrsteho psa, sam by si mal velmi dobre vediet, ake su s tym problemy. nehovoriac o tom, ze ak dlhsie beha po zamrznutom snehu, moze si dorezat labky. takze vyroky o plysovych hrackach tu asi nemaju co robit
dorezana labka nieje nič prijemne to je pravda ale zas ak peso nieje stale zatvoreny a nebeha len po "hodvabe" tak už tie labky čosi znesu ....nestalo sa mi zatiaľ aby si porezal v zime labku a to je stale vonku. takže tak...toľko moja skusenosť
@buffer v zime zvykne robiť problémy napríklad posypová soľ, ak bývaš niekde na dedine, kde máš lúku/les pri dome, tak sa jej vyhneš, ale v meste sa jej vyhneš ťažko.
A pri tom RTW alebo hocijakom krátkosrstom plemene, ak je naučený bývať dnu, napríklad preto, že bývaš v paneláku, tak Ti môže na tej zime rýchlo prechladnúť, lebo nie je zvyknutý na také silné mrazy, takže napríklad ani tá vesta cez chrbát nie je zlá.
Samozrejme, že hocijaké rifle, tričká cez leto a tak, to je už zbytočné, skôr v tom psík trpí, ale cez zimu môže vesta a aj niečo na nohy, ak psík musí chodiť po tej agresívnej soli môže veľmi pomôcť
@d170 najhorši je prechod z tepla do chladu a naopak to robi ňufkovi najhoršie ale zas ak ma voľny prechod tak si chodi kedy chce von aj dnu ma celu pivnicu a leži na schodoch podľa toho ako potrebuje byť vyhrievany no to hej so soľou sa nestretava to maš pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A pri tom RTW alebo hocijakom krátkosrstom plemene, ak je naučený bývať dnu, napríklad preto, že bývaš v paneláku, tak Ti môže na tej zime rýchlo prechladnúť, lebo nie je zvyknutý na také silné mrazy, takže napríklad ani tá vesta cez chrbát nie je zlá.
Samozrejme, že hocijaké rifle, tričká cez leto a tak, to je už zbytočné, skôr v tom psík trpí, ale cez zimu môže vesta a aj niečo na nohy, ak psík musí chodiť po tej agresívnej soli môže veľmi pomôcť