leto, lebo vtedy je vsetko jednoduchie... aj s obliekam, mozme prespavat aj vonku, vonku robit mnoho aktivit... a vtedy je pohoda, volno, s kamaratmi mame furt nejake skvele plany
mam velmi rad obdobie september(alebo skor tak druha polka septembra nakolko do 10-15 septembra este casto je dost teplo) az po koniec marca. obdobie april-polka septembra neznasam.. koli tomu ze v aprili uz zacina byt teplo, plus som silny alergik, cize strasne teplo a do toho este katastrofalne prejavy alergie.. cize som velmi rad ze uz za nejake 4 tyzdne zacina super obdobie a az do aprila nebudem mat ani alergiu ani teplo nebude
Lebo zima je TOP ! ..Lepšie chaty, lepšie akcie, viac času, ale hlavne preto že už o 4-5tej je tma :happy: Keď je tma vonku svietia lampy, a okolie je celé zasnežené, to je atmosféra To je proste mega !
Obe majú čosi do seba. V lete máš prázdniny, nemusíš chodiť naobliekaný ako debil, môžeš viac cestovať a tak, alebo lepšie sa cestuje a tak.
Ale v zime mi nie je také teplo a tak..neviem Ale asi zimu. Nenávidím teplo.
leto kvôli festivalom, stanovačkám, chatám, opekačkám, kúpačkám, tej úžasnej vôni keď naprší na rozpálený betón a keď je noc :3 a tiež kvôli padajúcim hviezdam, ako napríklad dnes v noci keby nebolo zamračené -.-
ale také búrkové leto ja ľúbim ako tento rok
ja neévjem uš ... lebo v zime je proste zima to neznasam ked sa k tomu prida sneh a zamrznute cesty to uz uplne neznasam ale zas leto horucavy a burky dlhe dazde , hmyzu plno hlavne komarov roboty stale jak na kostole sice aj cez zimu lebo drevom kurime ale nooo jebem na to nic neni dobre no hlavne nech neni moc zima v zime
Nemam rada zimu skoro je tma, vobec ma nebavi vychadzat von do tej zimy a vkuse chodit naobliekana...omnoho lepsie zvladam vyssie teploty, ked sa mozem vyvalit niekam k vode a slnit sa
Niekedy som mala radsej zimu, ale teraz ju uplne nemusim a milujem leto aj ked je 40stupnov. Prazdniny,festivaly,opekacky..zima mi pride taka pochmurna a smutna, ale zase ma svoje caro, zababusit sa pod paplon s drahym ked vonku mrzne a chill s cajikom je fajn. Ale stale ked si teraz spomeniem na to ze uz za chvilu sa skonci leto tak ma chytaju depresie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a plus: zbožňujem letné búrky!!!
ale najlepšia je jeseň aj tak
a naviac ked mi je zima obleciem sa ale ked je v lete aj 40 stupnov kozu si nevyzleciem
ale je pravda ze letne burky by mi chybali,ale inak vobec nic
ale hrozne by mi chýbala jeseň
Ale v zime mi nie je také teplo a tak..neviem Ale asi zimu. Nenávidím teplo.
Zima by mala byť len na horách a v na Vianoce
v zime sú vianoce a zima a priberiem
v lete je horúco a teplo a musím sa odhaľovať
A inak mám radšej aj zimu, lebo je pekná móda a keď je zima, môžte sa k niekomu pritúliť
v zime je prilis zima a vietor, v lete je prilis teplo
ale také búrkové leto ja ľúbim ako tento rok