Chcela by som si v blízkej budúcnosti kupti steely /culty ako zimne topánky s kovovou špičkou samozrejme a vraví sa že je v tom strašná zima keď je tam tá kovová špička a chcela by som sa spýtat že či iba moj brat je niako zvlášt citlivý na zimu alebo
Steely (myslím, že aj culty) existujú aj zateplené na zimu. Ale podľa mňa v klasických nezateplených je v zime pohoda, pokiaľ nejdeš v polmetrovom snehu.
@maymmey tak ja co som bol na horach ked bolo -10°C a mal som len obycajne tenke ponosky, tak ako na prsty mi bola trosku zima, ale nic hrozne, skor mi bola zima z toho ze som bol tak nalahko ako kvoli tej oceli, staci si dat len hrube ponosky a bude to v pohode.
Osobne teraz nosim z ovelovym spicom aj podrazkou a uplne v pohode
hovorste si co kto chcete..4 zimy som nosila steely a je v nich SKURVENA zima... a to som mala niekedy dvoje ponoziek..proste su kozene niesu nicim vyhrievane alebo co a je tam proste zima nezohreje sa to
@maymmey ja v zime zvyčajne riešim s nimi iba toto a ono to ani nikto nechápe, ako je to možné, keď sú také vrúbkované, ale veď skús a uvidíš
a zima mi v nich bola len raz, keď mi hodinu a pol meškal autobus, a vonku bolo nejakých -10°..asi týždeň som to nemohla rozchodiť ono, ak neplánuješ byť vonku vkuse niekoľko hodín, tak by ti zima nemala byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Osobne teraz nosim z ovelovym spicom aj podrazkou a uplne v pohode
ked je -30 vadi to a KUREVSKY
ale urcite to nieje tymi spicami D
steely
ale to je jedno ci steely ci culty to je to iste
steely su v skrini dva roky uz chudata
a zima mi v nich bola len raz, keď mi hodinu a pol meškal autobus, a vonku bolo nejakých -10°..asi týždeň som to nemohla rozchodiť ono, ak neplánuješ byť vonku vkuse niekoľko hodín, tak by ti zima nemala byť