Dnes bola v skole nehorazna kosa, som z tho prechladol este viac jak osm bol som normalne nevladal pisat tak som mal premrznute prsty. A ked som sa spytal preco nekuria, tak mi na to povedali "lebo hlasili ze bude 20 stupnov". Kurva co ma po 20 stup
no podla mojho otca je este skoro kurit takze mi nekurime ani doma...esteze mam taku imunitu...akurat ma sere ze mam zmrznutu pravu ruku lebo nou drzim mys a ze rano je taka zima ze musim mat aj vetrovku a pobede sa potim aj bez vetrovky...
No neviem ja s imunitou problemy moc nemavam, chory som tak raz do roka. Ale ked uz polovica triedy chyba a zo zvysnych 15 je asi 10 chorych tak to nebude problem len u mna.
no u nas vôbec nekuria.... to preto, ze musia opravit kurenie....v triedach je prestrasna zima... ale zato mame jednu vyhodu....skratili nam vyucovanie, to je sice parada ale uz je polovica skoly chora.
eeee u nas sa momentalne kurenie riesi, ale widime to tak ze sa kurit bude na zaciatku oktobra...ale ja som spokojna, lebo nahodim 3 mikiny a este sa potim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov