ci joooo u nas nevem kolko je asi -13° nevem ale kosaaaaa akoze doma v pohode zatial ale toto vonku som rada to nos skrehnuty pridem domov odmrza pol hodinu
ja neviem kolko u nas som leniva pozreť sa na teplomer,konečne som si tak dobre lahla do postele a je tu teplucko a nechcem ist zase do tej zimy v byte
TO JE ESTE TEPLO ZAZITE MINUS 30 A UVIDITE CO JE ZIMA SICE V RBK PRI MIKULASI JE MINUS 25....bolo aktualna teplota je je - 13,20 mam meteorologicku stnsaicu doma
kks akozee teraz vonku je taka kosa ze konec..newem sice ci je pod nulou abo tesne nad nou..no ale daco nehorazne..ma neohrial ani caj s rumom a za tym 2kavy +vodna fajka ..to uz je co powedat:/
@0 nemusi ta to srat, kedze v tej teplote nemusis v noci vonku na ulici spat..doma vo vyhriatej izbe ti podchladenie alebo amputacia omrznutych koncatin rozhodne nehrozi..
no a si predstavte co bude, ked nebude plyn ... mne zima neprekaza nejak.. dam kremik na tvar,totu vec na pery aby som ich nemal suche, daco teple na seba a mozem ist
ja som sla odprevadit kamarata na zastavku so psom, po minute sa ma spytal:"a pes este zije?" pozrela som na neho, chudacit tak sa klepal, ze som radsej sla hned domov
Čo sa sťažuješ??? Zima je tak som si zariadil -20°C teploty a nezruším ich teraz za to trba cvakať.... A doma máme teplo, v triede máme teplo, všade máme teplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov