@transplantovana haha, super ze si isla lebo casto sa im stava ze pridu piati ludia a Kato je potom z toho smutny Ja som tri dni predtym v partizanskom, chcel som ist aj do TT...Kato byt totiz odbornik na slovo vzaty !
@skellington666 : Wow .. teraz ten song počúvam už piatykrát po sebe .. úplne ma dostal človek by neveril, že Slováci sú schopní spraviť niečo tak dobré
Prvy song kt. ma napadol je samozrejme Poison od Alice Coopera...mozem to pocuvat vkuse dokolecka magicka pesnicka, este ked si spomeniem na koncerty tak o to viac sa mi zvysi tep a o zimomriavkach ani nehovorim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
To " Indie " tam ^^ a slúchadlá na plne
najväčšie zimomriavky, čo som kedy mala, boli u nás v synagóge, keď Vanth hrali Mad world.
som sa na tom podivnom polometalovom akustikom koncerte ocitla náhodou a hubu som celý čas nezavrela.
od 27 sekundy, Arnej je pre mna king...
...nikdy by som neuveril že nejaký slováci spravia niečo tak skvelé.. pre mňa jednoznačne najlepší slovenksý song
Vypsaná Fixa
a ked niekto pekne spieva na zivo, to este len prvy ton a uz ma strasa
A občas aj iné, podľa nálady
Ghost Town Chernobyl
dalsie: