1. Prosím vás máte niekto skúsenosť so zinerytom? vraj mi to má odstrániť všetky čierne bodky lenže je to na predpis.
2. Musím ísť najprv k obvodnej doktorke a tá ma pošle k dermatologičke alebo stačí ked pojdem rovno k nej?
Ja som to mala ako učite mi to pomohlo, ale nezmizli všetky A no myslím, že to záleží od toho či si u dermatologičky bola s nejakým problémom ak hej tak by som šla rovno k nej, ak nie tak cez obvodnú
Na čierne bodky? Celkom drahá záležitosť, nie? Ale inak z takmer osobnej skúsenosti môžem povedať, že to zaberá aj v prípade poriadne škaredých problémov s akné.
Ku kožnej sa dá chodiť aj bez odporúčania obvodnej. A ak ti je lepšie chodiť k obvodnej, tak ti kožná môže predpísať taký papierik, že ti potom ďalšie dávky bude môcť na nejakú dobu predpisovať obvodná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ku kožnej sa dá chodiť aj bez odporúčania obvodnej. A ak ti je lepšie chodiť k obvodnej, tak ti kožná môže predpísať taký papierik, že ti potom ďalšie dávky bude môcť na nejakú dobu predpisovať obvodná.