čaute, mám problém, ide o to, že som si stihla perd pár dňami winrar, potom som si z uložto sťahovala filmy v súbore zip. všetko ide v poriadku len vždy ked kliknem na daný film vybehne mi winrar a tam nejaké kompimácia či čo a dajaké percentá, potom ide
áno normálne som to rozbalila a tam mi vybehla taká kolonka s percentami, potom mi súbor otvorilo
a ked som ho chcela normálne otvoriť znovu tak mi opäť vyskočili tie percentá
tak ja ked som mala podobný problém som ten súbor vo winrare presunula na plochu, objavili sa tie percentá iba raz potom sa mi tie súbory otvárali normálne vo vlc, takže skús len dať na plochu a uvidíš
Stiahneš súbor.. niečo.rar .. klikneš na to druhým tlačítkom a dáš rozbaliť.. tam kde sa súbor nachádza.. niečo.rar môžeš vymazať a ostane ti film už by ti nemali žiadne percentá nabehovať
a rozbalila si tie súbory spôsobom - rozbaliť sem alebo rozbaliť do, t.j. že sa ti ten rozbalený súbor aj niekde vytvoril? Alebo len otvoríš súbor vo winrare a odtiaľ to spustíš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ked som ho chcela normálne otvoriť znovu tak mi opäť vyskočili tie percentá
musis kliknut na "extrahovat"