Nedavno som bol na ich koncerve v Sali. A mal som z toho pozitivny dojem. Super bolo, ze kapela robi na podiu taku show a je vidiet ze ich to ozaj bavi. Moj kamarat je do nich totalny fanatik, stavim sa ze keby mohol tak si Luciu P. aj vezme
Hmm, prijemne ma prekvapilo, ze niekto otvoril aj takuto temu. Asi mu dam link, nech si to tu omrkne, mozno konecne najde vysnivanu babu, ktora ich pocuva tiez a bude s nim chodit aj na tie koncerty
kocky z nich neseriem a dost ma udivuje ako 30 rocna zena moze spievat o tom, ze tu nema slobodu alebo co, ale dve pesnicky od nich mam fakt rada a na ich koncerte na pohode som si dobre zatrsala a zaspievala
Hehe...ďakujem Blackknight, vidím že mi to robíš propagandu...
Živé kvety sú vynikajúca skupina (aj Lucia samozrejme), oslovili ma asi pred 1 a pol a odvtedy ich počúvam "nonstop". Je to hudba, ktorá človeku niečo dáva, v ktorej sa môže nájsť, má myšlienku a ich protagonisti v nej nefigurujú len pre prachy...robia to zo srdca a ich odviazané výkony sú bez pretvárky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Hmm, prijemne ma prekvapilo, ze niekto otvoril aj takuto temu. Asi mu dam link, nech si to tu omrkne, mozno konecne najde vysnivanu babu, ktora ich pocuva tiez a bude s nim chodit aj na tie koncerty
toto znie super
Živé kvety sú vynikajúca skupina (aj Lucia samozrejme), oslovili ma asi pred 1 a pol a odvtedy ich počúvam "nonstop". Je to hudba, ktorá človeku niečo dáva, v ktorej sa môže nájsť, má myšlienku a ich protagonisti v nej nefigurujú len pre prachy...robia to zo srdca a ich odviazané výkony sú bez pretvárky.
Už sa teším na ich nový album...