Ako si predstavujete svoj zivot?chcete ho zit podla mojho slovnika ako stereotypny clovek?sprace do prace tesim sa na vikend atd.. Alebo zivne.to znamena uzivat si ho.semtam nieco porusit co je zakazane alebo co je nemoralne a tak..ale nedostat sa do prob
chcem sa v prvom rada dožiť zajtrajšieho dňa...viem že je to pesimistické ale reálne...chcem zabudnúť na sklamania ktoré som prežila a byť konečne štastná....
ja mam taky nudny zivot, ale uz som si nan zvykol...cize ziadne uzivanie si, vyznam toho slova uz ani nepoznam...cele dni sedim doma pri PC a chodim do skoly a to je moj cely zivot...
neznasam stereotyp aj ked v nom bohuzial zijem ale gymo nezmenim a snazim sa o to aby som zmaturovala a vypadla z toho stereotypu a popritom zazila aj daco neobycajne ale bez porusovania svojich zasad(uz to nejdem riskovat a uz su overene) a zakona
zivot je riadne uzasny ked viete ako nat nikto to nema lahke a stereotyp zabija....a jedna zenska hore napisala ze chce zabudnut na sklamania preco?viete vy charakterizovovat slovo sklamanie?
Lol no ja som žil stereotipne z prace domou za pc spať azase..ale ked prišiel weekend..uf to bolo...XD raz nas aj policajti chitily aletaky v pohode iba pokutka 1000sk XD ani občanske nepitaly do vlasneho vrecka asi: )
Určite tá druhá možnosť, nenávidím stereotyp. Veď to ani život neni. Aj keď všetko závisí od toho, či robíš to, čo ťa baví.
Aj teraz som odišla zo stálej roboty a idem na mesiac na brigádu do Česka. Možno to je aj tým, že ešte neviem, čo vlastne chcem. Alebo skôr nemôžem chodiť na výšku, na ktorú chcem a teda robiť to, po čom túžim. Aj keď dúfam, že raz sa mi to podarí a budem potom chodiť do práce s radosťou
Presne tak - chcem byť stereotypný - chcem mať stálu prácu od pondelka do piatka - nejakú zaujímavú ktorá by ma bavila. A po práci a cez víkend by som pracoval ako živnostník - vau - a potom o pár rokov zomrieť na totálne vyčerpanie a zlyhanie orgánov
hej chcem byt v zivote len stastny, mat rodinu, peniaze v primeranom mnozstve (aj viac neurazil by som sa a urcite nezit sterotypom, ale vselikde chodit, vsleico vidiet
Chceeeem si ho uživať Chcem mať prácu ktoru budem milovaaať v mojom prípade je to určite žurnalistika.. pisať do nejakeeeho magazíínu ale v zahraničí a život bude super
chcem si uživať život kým možem...a nikdy nevieš kedy to pride a už tu nikdy nebudeš...ja sa riadim slovami : užívaj si každý den ako keby to bol tvoj posledný a odkedy som to počula tak sa aj tak chovam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2.miesto-skola,kariera
3.miesto ostatok
Moj zivot je kazdy den plny prekvapeni,takze o stereotype sa neda hovorit
A ked sa nudim idem si radsej pospat
K teme, nejde to len sa zabavat, a len pracovat. Treba tam najst nejaku harmoniu ...
Aj teraz som odišla zo stálej roboty a idem na mesiac na brigádu do Česka. Možno to je aj tým, že ešte neviem, čo vlastne chcem. Alebo skôr nemôžem chodiť na výšku, na ktorú chcem a teda robiť to, po čom túžim. Aj keď dúfam, že raz sa mi to podarí a budem potom chodiť do práce s radosťou
siss co ty nato?